Разчитаме парламентарните партии да изтрезнеят допълнително до месец-два, когато ще

...
Разчитаме парламентарните партии да изтрезнеят допълнително до месец-два, когато ще
Коментари Харесай

Петър Петров, "Възраждане": Партиите да изтрезнеят и да ни подкрепят с третия мандат

Разчитаме парламентарните партии да изтрезнеят в допълнение до месец-два, когато ще бъде връчен и третия мандат и да седнем да приказваме за нашите цели. Ако президентът връчи третият мандат на нас, ще го върнем изпълнен и ще го предложим за гласоподаване в Народно събрание. Това сподели Петър Петров от " Възраждане`` по Nowa News.

" Надеждата на " Възраждане " е евроатлантическите партии да узреят и да осъзнаят, че не е хубаво да работи служебно държавно управление, а да има постоянно. В Народното събрание има група евроатлантически партии, които се карат между тях, а по този начин е огромна вероятността да не поддържат наше държавно управление, а тогава ще отидем на избори ", счита той.

По думите му ``Възраждане " са подготвени да работят в Народното събрание, без значение чие е държавното управление и дали ще има такова. " Внесохме огромен брой законопроекти и ще работим, до момента в който съществува 48-то Народно събрание. Президентът ще направи всичко допустимо да отсрочи датата на идващите парламентарни избори и те да са към 5 март ", уточни Петров.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР