Разчитам на членовете на ВСС да ме подкрепят. Вярвам, че

...
Разчитам на членовете на ВСС да ме подкрепят. Вярвам, че
Коментари Харесай

Министърът на правосъдието: Разчитам на членовете на ВСС да ме подкрепят

Разчитам на членовете на Висш съдебен съвет да ме поддържат. Вярвам, че през днешния ден ще осигурим всички правила на надлежния правосъден развой, в случай че се стигне до разглеждане на настояванията за освобождение на господин Гешев. Това съобщи новият министър на правораздаването Атанас Славов преди съвещанието на Висш съдебен съвет, на което се чака да бъдат прегледани всъщност двете претенции за предварително преустановяване на мандата на основния прокурор Иван Гешев. 

Той посочи, че като точка в дневния ред е внесено разглеждане на импортираните две искания за освобождение на основния прокурор, само че Славов щял да предложи тази точка да бъде прегледана като първа точка от дневния ред на днешното съвещание, тъй като това е от огромна социална значителност. 

По думите на Славов, би трябвало да се откри осъществено ли е или не нарушаване и да се вземе решение в границите на рационален период, който зависи от самия развой, като ще има чувания на очевидци, разглеждане на доказателства.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР