Разчитам, че колегата Петков ще постъпи мъжки и ще се

...
Разчитам, че колегата Петков ще постъпи мъжки и ще се
Коментари Харесай

Делян Пеевски: Разчитам, че колегата Петков ще постъпи мъжки и ще се извини

„ Разчитам, че сътрудника Петков ще постъпи мъжки и ще се извини.Спрете спекулациите за хора на Движение за права и свободи в регулаторите! Публикуваме цялостния лист на излъчените от Движение за права и свободи и подкрепени от Народно събрание. Очаквам опрощение от Кирил Петков. “ Това написа във фейсбук водачът на Движение за права и свободи Делян Пеевски.

SafeNews разгласява целият текст без редакторска интервенция.

Не знам какъв брой е щатът на ДАНС, само че сигурно Движение за права и свободи има нула представители там.
Днес съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков направи внушения в общественото пространство, че ГЕРБ, Движение за права и свободи и Президента владеят посредством свои фрагменти регулаторите и другите контролни органи, включително и Висш съдебен съвет, които изрично не дават отговор на истината.

Той приказва за някакви 95%, което като се изключи че е невероятно, защото става дума за самостоятелните регулатори, подвежда хората.
Държа да подчертая, че Движение за права и свободи има дребен брой лица, препоръчани от ПГ на Движение за права и свободи и подкрепени от Народно събрание и не може да бъдем свързвани с никакви други назначения.
А особено по тематиката на ДАНС – аз не знам какъв брой е щатът на ДАНС, само че знам, че в случай че Кирил Петков споделя, че има един представител там, то сигурно Движение за права и свободи има нула.

И защото ние постоянно сме заявявали, че прозрачността е поръчител за честните и открити връзки с хората, за чието доверие работим, публикуваме цялостния лист на излъчените от Движение за права и свободи почтени представители в регулаторите.

Надявам се, че позволените грешки от страна на господин Петков се дължат или на неточно подадена към него информация или на неналичието на такава.

Разчитам, че откакто се запознае с данните и фактическото състояние в регулаторите, сътрудника Петков ще постъпи мъжки и ще се извини.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР