Разбулването на дълго пазена тайна и обрат в действието предстоят

...
Разбулването на дълго пазена тайна и обрат в действието предстоят
Коментари Харесай

Обрат и дълго пазена тайна за героите в Братя

Разбулването на дълго защитавана загадка и поврат в действието предстоят за героите в новите епизоди на „ Братя “ тази седмица по NOVA.

Хората на Денис са шокирани, когато шефът им се барикадира в жилището си, в компанията на новодошлия в групата Александър Акарди. Те към момента не подозират за изказванието на Сандо, че е брат на предприемача. Самият Драго се съмнява в признанието му и търси метод да стигне до истината.

Животът на ММА-боеца виси на косъм и всичко зависи от ДНК-експертизата, която ще потвърди или отхвърли думите му.

Лора към този момент е изцяло наясно с незаконния бизнес, който Филип Карамитев ръководи редом в „ Кара Ботаникс “. След като декларира желанието си да бъде част от него, тя получава и първата задача, с която би трябвало да потвърди своята преданост към компанията. Какъв потрес я чака при осъществяването на уговорката и ще има ли сили да се избави от личния си избор?

Излизат резултатите от пробите на конфискуваната в последната спецакция дрога и следователите от ГДБОП са сюрпризирани от тях.

Оказва се, че съставките са сходни, само че не и същите като при „ синята муха “, което повежда следствието във значима посока – Топал се бори с нова конкуренция на пазара и някой се пробва да му подбие цените с реплика на неговия амфетамин. Антимафиотите търсят способи да стигнат до противника на Денис, с цел да разплетат цялата скица. Какъв е проектът им?

Предстои да разберем!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР