Разбрахте ли сега защо не може Сульо и Пульо да

...
Разбрахте ли сега защо не може Сульо и Пульо да
Коментари Харесай

Симона цитира Слави Трифонов в пореден клип. Каквито ви „политиците“, такива ви и „полицайките“

Разбрахте ли в този момент за какво не може Сульо и Пульо да стават политици или служители на реда? Случайно попаднали, поставени сякаш за едно, вършещи напълно друго, че и със самочувствие, ръсещи от „ новия морал “.

Също е хубаво и да не ги оставяте да бъдат образци за подражателство на децата ви, с цел да няма след това хора с камери и микрофони пред вас, на които сърцераздирателно да обяснявате, че „ бил/а положително момиче/момче, но какво станало… за какво хванало по тоя неприятен път, не знаете… “

Слави стартира със „ студентското предаване “ деветдесетте и тогава всичките във въпросното предаване сякаш се подиграваха на сръбското и чалгата, имаха иронични „ чалга “ песни, след това се разделиха, Слави усети, че иронично… неиронично… мирише на пари и престана да се подиграва на чалгата, а я развя като знаме. Стана звезда и замириса на милиони към него. 

Така и някои служители на реда влизаха в системата, с цел да бъдат служители на реда, а след това ставаха „ служители на реда “ и пееха мутренски песнички за „ борците “ и по какъв начин ще чупят крайници. Да, приказвам за предходните клипове на Симона с песничките ѝ. 

Очевидно тя се възхищава на Дългия, въпреки че това можех да го предположа със 99,9999999% сигурност още преди този клип. 

Не съм толкоз подсъзнателен, просто на челото ѝ написа, че е от тия – служители на реда, дето пеят мутренски песнички и май-май захлебват от мутрите, тъкмо като почитателите на Фон Учиндолски, дето са подготвени да еват лайката на съседа, блока, квартала, града, страната единствено и единствено да си начешат егото, а кошчето им за отпадък е… the sky is the limit, само че другояче са „ патриоти “. 

Симона слушала и гледала Слави като дребна и пораснала с „ морала “ на шоуто. Логично. Ами, да ви е честито! Симоните са на всички места към вас – и мъжки, и женски симони, възпитавани от шоуто.

Те желаят червени ферарита и да са „ неприятните “ във кино лентата, тъй като е готино. Чалгата ги възпита да желаят кинти и да са „ вървежни “. Което значи: „ непременно “, като в някои случаи тази „ всяка цена “ може да се окаже да продадеш малко служебно състояние. Няма неприятно, нали…?

Интересното е, че в главата си и душата си – вътре в тях си – тези хора са уверени, че са прави, намират си опрощение за пред себе си, че са прави и събитията са ги принудили. Точно както ТРИ пъти поред да гръмнеш страната от упор – да провалиш два мандата и най-после да взривиш обединението, тъй като не си на кеф. И да гледаш ядосано от екрана, че са те обидили нещо, и да сочиш всеки един, ВСЕКИ… че е отговорен, само че не и себе си. 

Гледам ги тия „ клипове “ на Симона и не мога да се отърва от мисълта, че тя си е мечтаела за някаква друга кариера – нещо, с което да се изявява пред аудитория, търси гласност, желае аудитория; пее, реди рими, прави физиономии, жестикулира артистично, синхронизира тъпи речи на Дългия, прави се на артистка, може би, или на певица, не знам. Но за какво тогава е избрала униформата? 

Че шоубизнесът нищо не е изгубил от избора на кариерно развиване на Симона, това е ясно. Но за какво имиджът на Министерство на вътрешните работи трябваше още повече да страда? Малко ли му беше всичко друго за 30+ години Преход – министри, снимани с престъпния контингент, корупция по районните, клипове с принуждение? А в този момент и Симона и нейните „ клипове “… 

Остава в този момент да чуем, че полицайката ще влиза в политиката и всичко ще си пристигна на мястото. 
_________________________

P.S.: на клипа, който се появи последно, Симона рецитира следната тирада на Слави: „ Емоциите ми подсказват да ти шибна един пестник, само че аз се управлявам. Разбираш ли? И това изисква големи старания от мен “.
 

 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР