Разбрахте ли сега каква беше целта на вчерашния опит за

...
Разбрахте ли сега каква беше целта на вчерашния опит за
Коментари Харесай

След конгреса на БСП Зафиров заподозря преврат, Гечев – атентат

Разбрахте ли в този момент каква беше задачата на вчерашния опит за прелом в партията!? Този въпрос зададе зам.-председателят на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров в профила си във Фейсбук.

Ден след конгреса на Българска социалистическа партия бе основана нова коалиция „ Левица “, която включва някои от някогашните членове на партията. Основателите на тази коалиция обявиха, че Корнелия Нинова също е била поканена на диалози, само че е отказала.

Именно „ опитомяване “ на Българска социалистическа партия за диалози с „ Левица “ и опит за прелом заподозря Зафиров на конгреса през вчерашния ден.

„ Приключи конференция на нещото, наречено ”Левицата ”. Беше оповестено, че това е политически индивид, който до няколко дни ще се записва публично. Водещ – Костадин Паскалев, настоящ член на Българска социалистическа партия, който по нашия Устав, преди малко се самоизключи от партията. До него стоеше Валери Жаблянов – изключен през вчерашния ден тъкмо поради сходно разколническо държание!Разбрахте ли в този момент каква беше задачата на вчерашния опит за прелом в партията!? Днес опитомената и послушна Българска социалистическа партия, в лицето на Паскалев и Жаблянов, очевидно е трябвало да седне до електоралните титани Татяна Дончева, Мая Манолова и Спас Панчев, а паралелно до тях – познайте кой – доктор Цветослава Гълъбова от Инициативния комитет на Радев-Йотова. Плитка, та плитка история. Съшито с бели конци. Е, не им се получи “, написа той в профила си във Фейсбук.

„ На 50-ия Конгреса на Българска социалистическа партия имаше опит за атентат против партията “, пък съобщи Румен Гечев пред БНР.

„ Целта беше да се осуети и провали конгресът преди изборите и да се провокира, в случай че е допустимо, свалянето на ръководителя Корнелия Нинова. Каква ще е тази партия, която ще допусне 5-6 седмици преди избори да се смени нейният ръководител. Как ще се записва и кой ще води договаряния от името на такава партия, с какъв политически капацитет зад тила си? Затова споделям, че това е опит за атентат против Българска социалистическа партия “, сподели още той.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР