Разбрахме се с колегата Конте буквално да ги смажем виновните

...
Разбрахме се с колегата Конте буквално да ги смажем виновните
Коментари Харесай

Борисов се закани: Буквално ще смажем виновните за отпадъците от Италия!

Разбрахме се с сътрудника Конте безусловно да ги смажем отговорните за отпадъците от Италия. Това сподели министър председателят Бойко Борисов на брифинг след срещата с италианския министър Джузепе Конте.

„ Запознах сътрудника с това, което нашумя в последния месец с отпадъците, които идват от Италия. Това, което се разпоредихме и се разбрахме, е безусловно да ги смажем, в случай че има такива, които да се възползват от пълномощията, които имаме в Европа за свободно придвижване на товари, тъй като то е доста ясно регламентирано по какъв начин могат да се движат и с какви документи “, акцентира Борисов.

„ Така че всеки, който се опита да заобиколи закона, на двамата вътрешни министри ще разпоредим. А можем да въоръжим магистратите да създадат доста бърза интервенция и в границите на седмица от двете страни да се разбере имало ли е някакъв проблем.

Имам цялостната убеденост от премиера Конте, че ще помогне най-много да уточним и да накажем отговорните, в случай че такива има “, добави още министър председателят.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР