„Разбрахме се, че украинската делегация ще се срещне с руската

...
„Разбрахме се, че украинската делегация ще се срещне с руската
Коментари Харесай

Зеленски отстъпи: Украинската делегация ще се срещне с руската

„ Разбрахме се, че украинската делегация ще се срещне с съветската без предварителни условия на украино-беларуската граница, покрай река Припят”, заяви украинският президент Володимир Зеленски във Facebook, представен от Нова тв.



За това, че Украйна се е съгласила да организира договаряния заяви ръководителят на съветската делегация Владимир Медински.

Той означи, че съветските представители са подготвени за договаряния когато и да е. „ Всеки час е избавен живот за нас”, уточни Медински.

По-рано украинският президент разгласи, че отхвърля договаряния на територията на Беларус, заявявайки, че самият Минск е съизвършител в съветската инвазия, само че в същото време остави опция за договаряния на други местоположения, съобщи Ройтерс.

Сутринта съветска делегация дойде в Беларус за договаряния с украинската страна, съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков.

Песков сподели, че делегацията включва представители на съветските министерства на външните работи и на защитата, а също по този начин и представители на администрацията на президента Владимир Путин.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР