Разбрах за казуса същата вечер. Знам, че е било трудно

...
Разбрах за казуса същата вечер. Знам, че е било трудно
Коментари Харесай

Кошлуков за скандала с Костадинов и Флора: Всяко интервю с Възраждане бих започвал с: Не ви ли е срам?

" Разбрах за проблема същата вечер. Знам, че е било мъчно човек да издържи на страстите. Било е отвтратително - тя не загатва, само че са се чували думи като " гадина ", " мърша ". Такова държание не се случва за първи път - видни политици от дълго време имат такова отношение към Българска национална телевизия. Никой няма да бъде оставен да се държи по този метод с нашите сътрудници. "

Така генералният шеф на Българската национална телевизия Емил Кошлуков разяснява грозния скандал сред журналистката Флора Стратиева и Костадин Костадинов от " Възраждане ".

Припомняме, че по време на партийно събитие, което Флора е трябвало да отрази в качеството си на кореспондент, водачът на групировката Костадин Костадинов я е изгонил от залата, защото съгласно него тя " не е публицист ". 22-годишна студентка в Нов български университет описа, че симпатизанти на партията почнали да я назовават " отпадък ", " хитруша " и " безличие ".

" Това държание на партиен водач уронва и самата държавност, тъй като този човек на следващия ден ще гледа бюджета на Българска национална телевизия да вземем за пример. Аз бих започвал всяко изявление с подобен човек с: " Не ви ли е позор? ". Това няма да остане по този начин - ще сезираме партньорските организации, с които работим. Ще проведа и персонално диалог с тази партия, тъй като нашата телевизия съблюдава закона до последната буквичка ", сподели още Кошлуков в ефира на малкия екран, която разгласява и публична позиция в отбрана на своят чиновник.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР