Разбрах от медиите за стрелбата, при която загинаха майка ми

...
Разбрах от медиите за стрелбата, при която загинаха майка ми
Коментари Харесай

Дъщерята на разстреляната от Драгомир Драгомиров Стойка Мишева разкри стряскащи подробности за строителната фирма на килъра!

Разбрах от медиите за стрелбата, при която починаха майка ми и брат ми. Никой не ми се обади. Полицай от РУП пристигна до у дома и ми сподели да се обадя на един телефон. С часове звънях и никой не ми вдигаше. Казаха ни, че се е случил някакъв случай. Накрая по телефона ни съжалиха и ни пратиха на адреса в жк „ Витоша ”. В продължение на няколко часа бяхме в незнание какво се случва. След това започнаха да излизат вести и по този начин разбрахме. Това сподели Галина Колева, щерка на убитата от предприемача Драгомир Драгомиров Стойка Мишева. „ За нас това е огромна покруса. Нямаме връзка с никакви мафия. Родом сме от Стара Загора. От 10-ина година сме в София. Майка ми е строителен инженер, от 2 години работи във компанията. Тя е доста кардинален човек, не е вложител. Няма никакви финансови връзки със строителя”, сподели младата жена пред bTV.

Тя добави, че брат й е помагал на майка й, тъй като тя била стара и й било мъчно да следи работата на строителите.

От майка ми зная, че със строителната компания се е работело доста мъчно, работата била доста некачествена”, добави Галина. Според нея, килърът Драгомиров е имал финансови проблеми и дадените му предплатено пари са отивали за други негови заплащания, а не за строителството.

„ Брат ми се бори за живота си. Има леко усъвършенстване в положението му, само че към момента е сериозно. Малкото му детенце, на година и три месеца, всеки ден пита за него.

Адвокатът на фамилията Екатерина Димитрова изясни, че другата жертва на убиеца Драгомиров - Вячеслав Дмитриевич Коев, е бил търговски шеф във компанията.

„ Двете компании са били в някакви търговски връзки, обикновено е сред тях да има придвижване на пари. Наистина става дума за някаква сума пари, само че погрешно се твърди, че тази сума се дължи вложителя на строителя.

На Драгомиров са му дадени немалка сума. Не е имало закъснение на пари. Към момента на случая компанията вложител не е дължала никакви пари на строителя”, безапелационна бе Димитрова.

„ От притежателя на компанията зная, че Драгомиров е имал финансови проблеми и парите, които е получавал, не са отивали по предназначение”, сподели още тя.

Припомняме, че на 19 май тази година притежателят на огромна строителна компания Драгомир Драгомиров разстреля двама души и рани един смъртоносно в главата поради дълг.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР