Разбрах, че точно вярата спаси брат ми“, призна бившият футболен

...
Разбрах, че точно вярата спаси брат ми“, призна бившият футболен
Коментари Харесай

Благой Георгиев: Цял живот съм живял сам

" Разбрах, че тъкмо вярата избави брат ми “, призна някогашният футболен национал Благой Георгиев пред Нели Хаджийска и Меги Димчева в предаването " Търси се “. Той добави още, че непрекъснато върви на черква, изповядва се и съблюдава всички пости през годината.

" Цял живот даже и да съм бил във връзки, постоянно съм живял самичък. Заради спорта си непрекъснато на някъде - на тренировки, на лагери, по хотели, по самолети. Така съм израснал и съм привикнал ", сподели Джизъса.

" Мисля, че съм в естествени връзки с майките на децата ми и им благодаря, че са отгледали и възпитали всичките деца ", добави още той.

Благой Георгиев се ожени за новата си другарка Полина това лято. Двамата се срещат във фитнес залата. " Още като го видях да влиза във фитнеса, доста ми хареса като мъж ", описа Полина. Предлага й годеж, до момента в който са на отмора в Индонезия. Децата на Благой елементарно приели новата му брачна половинка. " Говорили сме за общо дете, само че взехме решение да мине малко време след сватбата и да се опознаем повече ", изясни Полина.

Родителите на някогашния футболен национал са били срещу връзката на Джизъса с плеймейтката Златка Райкова, само че пък харесват новата му жена - Поли и най-много това, че приема някогашната на Благой - Христина.

" Футболът е моят живот и откакто се отхвърлих, не знаех къде съм, бях като болен “, призна той и добави, че постоянно ще съжалява за това решение. Никога не е желал да бъде треньор, надява се обаче да бъде началник на тим. А едно от децата му към този момент е поело по неговия път - Давид, който към този момент от 3-4 години тренира футбол.

" За да се стигне до разлъка, значи нещата не са били окей ", сподели Георгиев по отношение на връзката си с някогашната гимнастичка Христина Витанова, от която има две деца. Признава, че заобикаля да приказва за предходни връзки, тъй като има в този момент жена до себе си. " Помня хубавите неща ", добави той.

Благой Георгиев е татко на 4 деца. Има момче и момиче от някогашната гимнастичка Христина Витанова - Йоана и Давид. Има наследник - Елай, от първия си брак с рускинята Есмер Омерова, и още един наследник от плеймейтката Златка Райкова, който също се споделя Благой.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР