Разбрах, че преследването на сметката е по-важно от продължаването на

...
Разбрах, че преследването на сметката е по-важно от продължаването на
Коментари Харесай

Каримански: Голяма част от тези, които не гласуваха за мен, в личен разговор ми казаха, че ме подкрепят

Разбрах, че преследването на сметката е по-важно от продължаването на смяната

"Голяма част от тези, които не гласоподаваха за мен, в персонален диалог ми споделиха, че ме поддържат и заради политически решения, при обмяната на постове в коалиция, няма да могат да гласоподават по този начин, както биха желали да гласоподават. Получих огромен и умен политически урок. Не контролът над парите на България, а знанието е незаменима полезност. Точно това се надявах, че ще бъде разбрано. Но най-после знанието получих аз, не вие, народните представители. Искрено благодаря за този урок ".

Това бяха първите думи на Любомир Каримански от парламентарната естрада, откакто депутатите, предава.

„ Твърдеше се, че съм честен и трудолюбив. Почти една година от взаимното ни престояване в тази зала. Изглежда съм бил подобен, когато два пъти през бюджетната комисия минаха бюджетите на България. Положих всички старания и демонстрирах една неправда към хората, опазващи културната памет на България, каквито без подозрение са културните служащи. Да бъде най-малко отчасти поправена тази неправда. Устоях самостоятелната си позиция на свободен човек, който може да предложи и отстоява позиция, макар съдружните партньори”, сподели още той.

„ Оказа се, че съм със противоречива известност чак по-късно обаче - забавен урок. Твърдеше се, че 60 млн. от бюджета по неточност на Финансовото министерство са отишли към компании, за които е заинтригувана опозицията. Днес разбрах, че това не е било неточност - добър урок. Твърдеше се, че разгадавам на ГЕРБ и Движение за права и свободи, когато останах самичък в конкуренцията. Но никой не пресметна, че се разчита на тях, още сега, когато издигнеш втори претендент. Иначе сметката не излиза - чудноват урок”, добави Каримански.

„ Твърдеше се и продължава да се твърди, че българските банкери не стават. Нали по този начин? До този избор сътрудниците бяха икономисали това свое мнение, просто не знаех, че това е по този начин. Бих го нарекъл добър урок. Забележително беше, че нямаше мръсотия против мен, до момента в който единствено аз бях обявен претендент. Не е ли необичайно. Първите шепи кафява течност полетяха час-два, откакто процедурата за внасяне на кандидатури завърши и станахме двама. Удивително съвпадане, само че въпреки всичко - добър урок”, съобщи още той.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР