Разбрах, че правителството, което “Има такъв народ” предложи било правителство

...
Разбрах, че правителството, което “Има такъв народ” предложи било правителство
Коментари Харесай

Слави се шегува с критиците: Кабинетът не е на Доган, на Ердоган е

" Разбрах, че държавното управление, което “Има подобен народ” предложи било държавно управление на Доган. Не е на Доган, на Ердоган е. Не - на Байдън. Не - на Макрон. Не - на Миню Стайков. Не - на Ковачки. Не - на илюминатите. Всички анализатори пропускате доста разновидности ". Така водачът на " ИТН " Слави Трифонов се опита да иронизира вълна от рецензии против дейностите му в деня след изборите.

В 11 часа в понеделник, още преди ЦИК да е оповестила резултатите от вота, Слави Трифонов излезе в ефира на личната си телевизия, с цел да подреди кабинета на " ИТН ". От думите му излезе, че той не счита да договаря с останалите партии и чака безусловна поддръжка за експертния си кабинет, формиран от хора, които знаят езици и са учили в чужбина.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разгласи, че от държанието на Трифонов излиза наяве, че той не желае да ръководи, а да удължи животът на служебния кабинет. Много коментатори показаха своите опасения, че с държанието си Трифонов подкопава парламентарната народна власт и процедури, което ще докара до замяна, а не до смяна.

" Още през вчерашния ден заявих, че “Има подобен народ” не взе участие в никакви подмолни сделки и не реди министри нито в нечий зайчарник, нито в нечий сарай. И нашето предложение за държавно управление не е нито на Борисов, нито на Доган. Напротив. Борисов и Доган са едно неприятно минало и “Има подобен народ” ще работи в никакъв случай повече да не се повтаря наложеният от тях модел ", разяснява Слави Трифонов във Facebook.

Така той адресира рецензиите, че предлаганият формат на кабинет е по усета само на на Движение за права и свободи.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР