Разбрах, че е загинал българин при експлозията в Мадрид от

...
Разбрах, че е загинал българин при експлозията в Мадрид от
Коментари Харесай

Мъката е огромна! Загиналият Стефко при взрива в Мадрид само след ден е щял...

Разбрах, че е умрял българин при детонацията в Мадрид от българската група във фейсбук.В момента българската група се пробва да се свърже с околните му, в случай че имат потребност от нещо, в случай че имат потребност от помощ.

Доколкото разбрах, на идващия ден е щял да има рожден ден. Никой няма друга информация за него, досега не можах да схвана нищо повече. Готов съм да окажа морална помощ.

Това сподели българинът Цветомир Иванов, който живее в Мадрид и сега на гърмежа е работел наоколо, в телевизионно изявление.

Чух мощен гръм, чух мощен звук отдалеко, чухме екот от гърмежа, само че не му обърнахме внимание, не знаехме, че се случва на тази улица, тъй като имахме друга работа. Когато излязох с колата, видях запушване, пожарни, полиция, към момента не знаех какво се случва.

Разбрах, когато бях на към 30-40 км оттова. Обади ми се мой другар, да ме пита зная ли какво се е случило, споделих, че не знам. Влязох във фейсбук и видях, че е направена група с хора, които са подготвени да оказват помощ, в случай че има потърпевши. Имаше хора, които предлагаха стая от жилището си, в случай че някой е останал без дом, предлагаха храна, одеяла, всичко належащо. Това са испанци, които се пробват да оказват помощ на своите сънародници, сподели още Цветомир Иванов.

ОЧЗКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР