Разбрах, че е загинал българин при експлозията в Мадрид от

Разбрах, че е загинал българин при експлозията в Мадрид от ...

Мъката е огромна! Загиналият Стефко при взрива в Мадрид само след ден е щял...


Разбрах, че е загинал българин при експлозията в Мадрид от българската група във фейсбук.В момента българската група се опитва да се свърже с близките му, ако имат нужда от нещо, ако имат нужда от помощ.

Доколкото разбрах, на следващия ден е щял да има рожден ден. Никой няма друга информация за него, до момента не можах да разбера нищо повече. Готов съм да окажа морална помощ.

Това каза българинът Цветомир Иванов, който живее в Мадрид и в момента на взрива е работел наблизо, в телевизионно интервю.

Чух силен гръм, чух силен шум отдалеч, чухме тътен от взрива, но не му обърнахме внимание, не знаехме, че се случва на тази улица, защото имахме друга работа. Когато излязох с колата, видях задръстване, пожарни, полиция, все още не знаех какво се случва.

Разбрах, когато бях на около 30-40 км оттам. Обади ми се мой приятел, да ме пита зная ли какво се е случило, казах, че не знам. Влязох във фейсбук и видях, че е направена група с хора, които са готови да помогнат, ако има пострадали. Имаше хора, които предлагаха стая от апартамента си, ако някой е останал без дом, предлагаха храна, одеяла, всичко необходимо. Това са испанци, които се опитват да помогнат на своите сънародници, каза още Цветомир Иванов.

ОЧЗКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg