Разбра се кои са част от участничките в новия сезон

...
Разбра се кои са част от участничките в новия сезон
Коментари Харесай

Участничките в Ергенът 2 - от Мис България, през инфлуенсърки, до чалга певици СНИМКИ

Разбра се кои са част от участничките в новия сезон на предаването " Ергенът ", което се трансформира в цялостен шлагер в първото си издание. Първият епизод от втория сезон на най-романтичното риалити у нас ще бъде излъчен в ефира на бТВ на 21 февруари от 20:00.

Участничките във формата ще бъдат общо 25, като в конкуренцията за сърцето на пловдивчанина Евгени Генчев ще влязат разнообразни дами, измежду които поп фолк певици, инфлуенсърки, носителка на купата " Мис България ”.

Пианистът Евгени Генчев, който ще влезе в ролята на " Ергенът " е притежател на над 15 национални и интернационалните награди за пиано и призове. Генчев е изнасял концерти на няколко континента, споделял е една сцена със звезди от ранга на Том Джоунс, Лейди Гага, Хелене Фишер, Андреас Габалие.



Сред разпознаваемите лица е поп фолк певицата Джия, чието истинско име е Гергана Анчева. Тя е част от известна музикална компания, има дуети с известни наши реализатори и се твърди, че е на 29-години.



Друга поп фолк певица, която ще забележим е Крисия D – с този псевдоним изгрява на родната музикална сцена в дует с сътрудника си Галин. Тя също е на 29 години и е от Гоце Делчев. 



Друго лице, която феновете разпознаха е последната носителка на купата " Мис Вселена България ” 2022 - Кристина Пламенова. Блондинката е печелила и състезанието " Мис София " през 2019 година.



В предаването взе участие и Айлин Бобева, която е модел, инфлуенсър и медалистка от международно състезание по Шотокан Карате До.



Боряна Лекова е другото лице, което феновете разпознаха, а нейното занятие е инфлуенсър в Инстаграм.



Пловдивчанката Габриела Цонева също влиза в конкуренцията за сърцето на " Ергенът ”. Към този миг не е ясно Цонева с какво се занимава, само че от фотосите й в Инстаграм се вижда, че обича да пътува на почивки отвън страната.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР