Разбивайки стереотипите с всяка смяна, новаторска програма за обмен предлага

...
Разбивайки стереотипите с всяка смяна, новаторска програма за обмен предлага
Коментари Харесай

Life Swap: Американски обменни студенти обменят червени и сини щати, за да научат ценен урок

Разбивайки стандартите с всяка промяна, новаторска стратегия за продан предлага на децата от червени и сини щати безвъзмезден билет за проучване на разнородни пейзажи на Америка и оспорете всевъзможни неправилни схващания, които може да имат за места, надалеч от вкъщи.

" Трудно е да кажа не на безплатното пътешестване, само че имах тази фикс идея просто виждам на всички места, където мога, изключително елементи от страната. Удивително е да видя, изключително Средния Запад, " Z.J. Шварц, ученик на програмата от Калифорния, сподели пред " Fox & Friends Weekend ".

Програмата за американски продан дава на зрелостниците от места като Ню Йорк и Лос Анджелис да усетят селската Америка и назад, разсейвайки неправилните схващания за другите способи на живот и отваряйки мозъците за нови благоприятни условия – всичко това преодоляват празнините в разграничената нация.

Слънцето залязва над силуета на низък Манхатън и Единния международен търговски център в Ню Йорк, до момента в който човек тича по река Хъд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР