Разбито семейство на тийнейджър, загинал при катастрофа на електровелосипед, разказа

...
Разбито семейство на тийнейджър, загинал при катастрофа на електровелосипед, разказа
Коментари Харесай

Почит на семейството на разбито сърце към момче, 17, загинало при катастрофа с електровелосипед, казвайки, че „обичаше“ да е с приятели

Разбито семейство на младеж, умрял при злополука на електровелосипед, описа по какъв начин той „ обичал да върви на открито с приятелите си ", в символ на респект.

17-годишният Маркъс Бек беше погубен при случая на автомагистрала A941 покрай Елгин, Шотландия, към 20:00 часа в понеделник. Службите за незабавна помощ дойдоха на мястото след известия за конфликта, включващ електрически велосипед Sur-ron, наследник Vauxhall Mokka, алено Renault Clio, черен Vauxhall Corsa и бял VW Golf.

Медиците участваха, само че и Маркъс, и неговият 16-годишен другар - именуван локалните като Грегор Бут - бяха оповестени за мъртви на място. Семейството на Маркъс разгласява изказване посредством полицията в Шотландия, в което споделя какъв брой доста ще липсва той.

Те споделиха: „ Маркъс беше млад мъж, който обичаше да излиза и да се разхожда с приятелите си. Той ще липсва толкоз доста на цялото му семейство и приятелите му. Не можем да стартираме да обясняваме какъв потрес е било това за всички и бихме желали време, с цел да мо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР