Разбито сърце семейство съди Хилтън за 1 милион долара (£792

...
Разбито сърце семейство съди Хилтън за 1 милион долара (£792
Коментари Харесай

Семейство на 8-годишно момиче, убито, след като беше „насилствено засмукано“ в тръбата на хотелския басейн, съди Хилтън за £792 000

Разбито сърце семейство съди Хилтън за 1 милион $ (£792 000), откакто осемгодишно момиче беше „ принудително засмукан “ в тръба на басейн по време на плуване.

Алия Джайко плуваше в мързеливата река в DoubleTree by Hilton Houston Brookhollow с няколко членове на фамилията си в събота, когато се случи нещастието. Полицията сподели, че момичето е открито „ вътре в огромна тръба в зоната на басейна “ и е оповестено за мъртво от парамедици.

Съдебно дело, заведено в понеделник против хотела от майка й Хосе Даниела Хайко Ахумада, твърди, че Алия е била засмукан в необезопасен отвор в проточната система на басейна. „ Ние имаме вяра, че Айлия е била засмукана принудително в дупката, която е била необятна от 12 до 16 инча “, сподели фамилният юрист Ричард Нава.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

„ Нейното оскъдно малко тяло беше контурирано когато тя беше засмукана в тази дупка и тръба на 20 фута обратно. Тялото й беше вътре в мотора, когато трябваше да бъде извадена. Трябваше да разбият бетон, с цел да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР