Разбитият при операцията на ДАНС контрабанден канал, заради който беше

...
Разбитият при операцията на ДАНС контрабанден канал, заради който беше
Коментари Харесай

Гешев вижда връзка между акцията в Митниците и смяната на главсека на МВР

Разбитият при интервенцията на ДАНС контрабанден канал, поради който беше арестувана шефа на Агенция " Митници " Петя Банкова, е бил защитаван в последните години. Това съобщи някогашният основен прокурор Иван Гешев, представен от БНР.

Отстраненията обвинител номер едно направи коментара си преди да влезе на разпит в Националната следствена работа (НСлС). Според него задачата на акцията е била да се овладее канала за контрабанда и да се в профил основния секретар на Министерство на вътрешните работи.

Цялостната картинка е завземане на правосъдната система . По думите му случилото се в Агенция " Митници " е с цел да може да се финансират изборите, а промяната на основния секретар, с цел да може да се манипулират изборите, които предстоят.

Според Гешев Живко Коцев е имал връзка със арестуваните контрабандисти и това се е знаело от години. Той е безапелационен, че контрабандният канал се е пазел. Бившият основен прокурор счита, че в този момент единствено ще се смени шефа на канала.

Живко Коцев е подобен, какъвто е . Той е позиция на ПП-ДБ, ГЕРБ и Движение за права и свободи са си поставили министъра на вътрешните работи , сподели още той.

Припомняме, че при започване на април. Четири лица, измежду които, бяха привлечени към наказателна отговорност. Съдът остави. Според адв. Людмил Рангелов, защитиник на шефката на митниците, сред Петя Банкова и посочени за контрабандисти татко и наследник Димитрови.

Ден след акцията в митниците  Живко Коцев подаде оставка. Той разгласи, че по персонални аргументи и лично предпочитание. Ден по-късно обаче, като се оплака, че тя е била подадена след оказан напън от високите етажи на Министерство на вътрешните работи и прокуратура. Служебното държавно управление на Димитър Главчев предложи Коцев да бъде освободен от поста на основен секретар на Министерство на вътрешните работи.
 Румен Радев уволни Коцев
Румен Радев уволни Коцев

Президентът подписа декрет за освобождение от служба на основния секретар на МВР
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР