Разбита е голяма група за наркотици и фалшива валута. Това

...
Разбита е голяма група за наркотици и фалшива валута. Това
Коментари Харесай

Разбиха мощна банда за наркотици и фалшива валута

Разбита е огромна група за опиати и подправена валута. Това оповестиха на ексклузивен брифинг преди минути основният прокурор Сотир Цацаров, административният началник на Специализираната прокуратура Иван Гешев и шефът на ГДБОП основен комисар Ивайло Спиридонов дадоха ексклузивен брифинг.

" Става дума за незаконна група, задържани са петима души за опиати. Едно от лицата, с изключение на с опиати, се е занимавало с отпечатване на подправени банкноти. Нито една от банкнотите, обаче, не са стигнали до реализация вън от мястото на произвеждане. Става дума за 50 и 100-доларови и 100-евро банкноти. Подготвяни са 500-еврови банкноти ", уточни Цацаров. " Десетки лица са обвинени. До през вчерашния ден бяха арестувани над 19 души. Те са рискови – може да се укрият, може да създадат и друго закононарушение ", сподели пък Иван Гешев.

" Лидерът може да продължи да прави опити да продължи производството на неистинен банкноти в Габрово. Той е остарял познайник на полицията. През 2010 година е излязъл от пандиза тъкмо за това закононарушение, а незабавно откакто е излязъл е почнал на ново ", това сподели пък шефът на ГДБОП основен комисар Ивайло Спиридонов. " Разбитата печатницата е щяла да прави подправени банкноти, които са щели да залеят освен в България, само че и в целия свят ", посочи още шефът на ГДБОП. Спиродонов посочи, че арестуваното лице е бил извънредно сюрпризиран, че служителите на реда са стигнали до него, само че притиснат от истината той направил цялостни признания.

тагове тайфа опиати подправена валута сотир цацаров гдбоп
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР