Разбиранията за секса се променят с времето и ще продължават

...
Разбиранията за секса се променят с времето и ще продължават
Коментари Харесай

10 важни правила за първата брачна нощ от края на XIX век

Разбиранията за секса се трансформират с времето и ще не престават да се трансформират и отсега нататък. Когато Рут Смитърс е написала книгата „ Сексуални препоръки за съпрузи “ през 1894 година, евентуално е имала доста съществени планове и упования, само че през днешния ден препоръките ѝ наподобяват много смешно и сигурно са неизползваеми.

Препоръките на авторката за съкровен контакт са ориентирани към консервативната жена, а четивото се концентрира върху „ страшното изкуство, наречено секс “. Жените по това време евентуално биха припаднали, в случай че машината на времето ги придвижи в актуалното разкрепостено общество.

Писателката в детайли коментира на дамите какво ги чака по време на първата брачна нощ. Младите невести би трябвало да помнят и съблюдават няколко извънредно значими съвета в спалнята си. Ето 10 правила за първата брачна нощ от края на XIX век, които звучат шокиращо на фона на днешната разкрепостеност.

1. Младите девойки в никакъв случай не би трябвало да разрешават на мъжете си да ги вижда без облекла . Те също не би трябвало да виждат съпрузите си голи. Доколкото е допустимо, двойките да вършат обич на цялостна мрачевина.

2. Жената би трябвало да лежи и да не мърда .

3. Мъжете по природа са развратни същества . Ако им дадете какъвто и да било знак, те могат да отговорят на него.

 10 правила за първата брачна нощ от края на XIX век

4. Жените по време на сън би трябвало да носят памучни нощници, а мъжете пижами. Облеклата за спане би трябвало да се обличат в разнообразни пространства .

5. Жената не би трябвало да бъде събличана по време на половия акт , по този начин по-малка част от кожата ще бъде изложена на досег.

6. По време на интимни милувки дамата би трябвало да е безмълвна и да не демонстрира никакво наслаждение . След края на акта, умната жена би трябвало да стартира да „ дърдори “.

7. Жената би трябвало да прави всичко, с цел да избегне секса по всевъзможен мотив.

8. Мъжът няма право да целува дамата по устата, а дамата може да разрешава целувка единствено по бузата.

9. Ако мъжът се опита да повдигне нощницата на брачната половинка, тя би трябвало да го избегне .

10. Мъжът би трябвало да знае по кое време да упорства за фамилиарност , като не би трябвало да употребява жестове, ласки или целувки.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР