Разбирането на нашите умствени силни и слаби страни може да

...
Разбирането на нашите умствени силни и слаби страни може да
Коментари Харесай

Вижте кои са най-слабите психически зодии

Разбирането на нашите умствени мощни и слаби страни може да бъде пътешестване на себеоткриване. Астрологията, почитана от времето процедура, дава неповторима визия за нашите персони.

В този блог ще изследваме концепцията за умствена мощ през призмата на астрологията, хвърляйки светлина върху четири зодиакални знака, които може да са умствено слаби и да резонират с тези, които търсят съзнание. Ако откриете, че сте любопитни по отношение на вашия мисловен пейзаж, прочетете, с цел да откриете повече за тези астрологични архетипи.

Близнаци

Близнаци, въздушен знак, ръководен от Меркурий, е прочут със своята двоякост. Докато Близнаците имат забележителна интелектуална сръчност, техният разум от време на време може да ги докара до умствено безпокойствие. Постоянното бръщолевене в мозъците им може да ги направи предизвикателство да намерят непоклатимост. Ако сте Близнаци и се стремите да разберете и управлявате по-добре умствената си сила, проучването на астрологични прозрения може да предложи скъпи вероятности.

Рак

Ракът, воден знак, ръководен от Луната, е надълбоко обвързван с страстите. Въпреки че тяхната прочувствена просветеност е мощ, тя може да бъде и източник на накърнимост. Раците може да се окажат завладени от усеща, което да повлияе на психическата им резистентност.

Дева

Дева, земен знак, ръководен от Меркурий, се характеризира с внимание към детайла и аналитична мощност. Тази педантична природа обаче от време на време може да докара до прекалено мислене и самооценка. Девите могат да се възползват от астрологични прозрения, които им оказват помощ да реализират баланс сред аналитичния си разум и по-спокойното психическо положение.

Риби

Риби, воден знак, ръководен от Нептун, е прочут със своята мечтателна и интуитивна природа. Въпреки че тези качества способстват за тяхната креативност, Рибите от време на време може да се борят с това да се заземят в действителността. Изследването на астрологичните вероятности може да даде на хората от зодия Риби принадлежности, с цел да закотвят мислите си и да укрепят умствената си резистентност.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР