Разбираме, че човекът, който е отправил т. нар. заплаха за

...
Разбираме, че човекът, който е отправил т. нар. заплаха за
Коментари Харесай

Костадинов с коментар за заплахата за убийство към военния министър

„ Разбираме, че индивидът, който е отправил така наречен опасност за ликвидиране против министъра на защитата Тодор Тагарев, към този момент трети ден не се знае къде тъкмо е “ , сподели на брифинг в Народното събрание водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов . Той уточни:

„ В момента се опитваме да разберем, тъй като ни стана забавно, защото излязоха някакви изявления, че бил надали не част от „ Възраждане “, уточни още депутатът. “

По думите му се оказало, че е жител на Пазарджик , който е написал известие до Тагарев, и че трети ден жена му не знае къде се намира. Костадинов сподели, че са им изпратили известието, след което го прочете пред медиите.

„ Някъде видяхте ли опасност за ликвидиране, аз виждам обиди несъмнено “ , разяснява депутатът. Лидерът на „ Възраждане “ означи, че съвсем всеки един получава такива закани .

„ Ако приемем това за опасност, при нас са хиляди “, разяснява Костадинов. Той сподели, че е пуснал един подобен сигнал. По думите му с изкуствен интелект бил изработен симулиран диалог, в който Костадинов насочва тежки закани . Депутатът уточни, че към този момент близо месец няма отговор от ГДБОП.

Лидерът на „ Възраждане “ добави, че ще изискат среща още през днешния ден с министъра на вътрешните работи . По думите му не е обикновено един човек да бъде държан 72 часа в ареста и никой от неговите близки да не знае къде е. В отговор на въпрос, депутатът отхвърли този човек да е член на „ Възраждане “.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР