Разбирам негодуванието на ПР-а на ПП към журналистите от Нова

...
Разбирам негодуванието на ПР-а на ПП към журналистите от Нова
Коментари Харесай

Нидал Алгафари: Не ставайте за посмешища

" Разбирам негодуванието на ПР-а на Политическа партия към публицистите от Нова телевизия. Как може да си разрешават да задават въпроси на некомпетентни народни представители? Това напряко е безсрамие. И с цел да няма такива произволи от страна на публицистите на Нова телевизия, предлагам на ПР-а на Политическа партия да изготви лист с компетенциите на народните представители от Политическа партия. И откакто е направен, същите тези некомпетентни избраници да се изричат в комисиите или от трибуната на Народното събрание единствено в границите на компетенциите си. Малко се тормозя, че тогава в залата на храма на демокрацията може да ни оглуши " Политически Правилното " безмълвие на агнетата ".

Това написа в профила си във Facebook политическият пиар и публицист Нидал Алгафари.

" Любопитството ми още от в този момент стига до кресчендо за компетенцията на класика, произнесъл следните слова:
" Ето ги новите, бели звезди, имате доста красиви бради, единствено да запитвам, не ми се сърди - пееш ли, или некой пърди? Иди в „ Черешката “, и им сготви мое’ изкараш и нек'ви пари Неколко нелепости, произнеси за изненада – се обеси. "

И в този момент един съвет към ПР- на Политическа партия.

Драги ми ПР, една от първите задания на способен ПР е да научи подопечните му да вземат участие по тематики по които имат някакви, въпреки и частични познания. Второ, като не знаят отговор на заложен въпрос, да си признаят, че не знаят или не схващат от тематиката, или не е тяхната компетентност. Инак ще ти напомня, драги ми ПР на Политическа партия, за една анкета, направена в студентското предаване " КУ-КУ ". Попитахме инцидентно минаващи " Правите ли метранпаж? ". На отговорите доста се смяхме и ние, и целият български народ.

Не ставайте за посмешище! ", добавя Алгафари.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР