Разбираемо, не е лесно да си копейка. Първо, всички лидери“

...
Разбираемо, не е лесно да си копейка. Първо, всички лидери“
Коментари Харесай

Нова рубрика: новини за копейки. ЦРУ уби Навални, за да потулят Нотариуса; Тръмп е най-великият американец

Разбираемо, не е елементарно да си копейка. Първо, всички „ водачи “ ти викат, че сте милиони, а на митинга (дето ти по този начин или другояче не ходиш) се събират шепа викачи по спортни екипи с съветски флагове в едната ръка и сандвич със сирини – в другата. 

Демотивиращо е. 

Не стига, че антиваксърите, дето са ти „ водачи “, са имунизирани, ами се оказа, че и парите си държат в евро, а тебе те карат да протестираш (понякога и без сандвичи, и без сирини) и да се подписваш против еврото. Ами даже карат западни коли, а не москвичи. 

Сега и групите им взеха да се разпадат и отлъчените от партията-майка взеха да изнасят „ неща от кухнята “, дето миришат. 

А и естествените хора пишат неща като „ В русия мислят, че е починал Навални. Навални беше погубен, а умря русия “. Докато копейките единствено псувните могат да ги къдрят по този начин витиевато. И им липсва посланичество измежду средите на естествените хора. 

И за похлупак, си нямат посланичество и в същинските медии даже, единствено в кафявите, дето миришат при отваряне. 

Затова вършим нова графа. Новини за копейки. Че ни е жалост. 

Вдъхновени от метода им на мисл… въодушевени от метода им на абсорбиране на опорките, скалъпихме „ вести “, които нямат нищо общо с истината и действителността (те такива си ги обичат), само че за сметка на това са цялостни с неща, които копейките желаят да чуят. 

За страдание обаче, ще ги пишем грамотно и на верен български език; скърбя, само че толкоз си можем. 



Новина първа. Навални го убиха. 

Така… го убиха от Централно разузнавателно управление на САЩ, с цел да основат брожения и да разпалват спорове. Както убиха и Анна Политковская и още стотици други публицисти, предприемачи и протестиращи. 

Но дългата ръка на Централно разузнавателно управление на САЩ го умъртви и заради друга една причина и вие ще видите доста добре каква е тя – да отклонят вниманието от новините за Мартин Нотариуса у България. Кое не е по този начин? 

Видяхте ли по какъв начин ги отклониха вече… А…? 

Както преди две години направиха войната в Украйна, с цел да могат да отклонят вниманието от ПЛАНдемията, дето им се провали и не умряхме всички. Само няколко десетки хиляди в България и няколко десетки милиона в международен мащаб. Но, по този начин или другояче, несъществуващата болест, дето е направена в лаборатории в Украйна; и, до момента в който не съществува, в същото време е създадена от НАТО… се провали. И се наложи да я заместят с бойни комари, дето убиват славяни. А в този момент и Навални го убиха, с цел да потулят Нотариуса. Ще видите, че ще потулят и цената на зарзавата на пазара.

Ще видите, че и за инфлацията няма да се приказва.

А стотиците натовски генерали, дето руснаците всеки месец ги вадят от бункер в Украйна, са съдействали на Централно разузнавателно управление на САЩ в убийството. Това… преди отново да ги извадят от бункер. 

Откъде знаем, че Централно разузнавателно управление на САЩ са го умъртвили? Така ни се коства най-логично, по този начин ни се желае да имаме вяра, а и една жена по този начин ни сподели. Абе!, това са неща, за които не се изискват доказателства, а единствено едно казване; доказателства се изискват единствено за неща като дали е гибелен Ковид, дето не съществува; за него не имаме вяра, до момента в който не ни създадат една аутопсия онлайн пред очите и не ни извадят самия вирус – на който написа „ коронавирус “ – от тялото на пациента. Ама и тогава може да не повярваме… остава чувството, че Централно разузнавателно управление на САЩ са го поставили там, с цел да всяват брожения. 

Но за убийството на Навални просто знаем и точка. Въпроси не задаваме. И подозрения не изпитваме. 



Новина втора. Взимат ни свободата на словото. 

Най-мразим по този начин. По принцип, взимането на свободата на словото е наша работа и ние се борим да вземем властта, с цел да пращаме в Белене, само че в същото време се борим и за независимост на словото. Нашата, не вашата. Вашата… в Белене. Или при Навални. 

Разбрахме, че подготвяли законопроект, който станел ли закон, ще има надзор във Фейса и няма да може да пускаме толкоз доста фейкове и да ширим пропагандата на другаря негово величество путин. 

Първо, някои от нас с това си вадят хляба. Особено тия копейки от нас, които се кичим с купата „ публицист “. Други, по-евтините, бичат часпромче да разпространяват опорки на едро против рубли на дребно. Не е доста, само че отново е нещо. Рубла тук, рубла там, доларче става. Трети от нас пък нямат друго какво да вършат. И в този момент желаят да ни го вземат и да забранят фашистката руслямистка агитация.

До крайности ще стигнем, в случай че би трябвало, с курнела ще се обединим и ще викнем: „ Не! Венцеремос! Да живеят съветските малките екрани и Тъкър Карлсон, дето живее на покрива “. 



Новина три. Несполучливият подражател на Мусолини – доналд тръмп – е най-готиният американски президент. И изобщо най-готиният американец. 

Ама ние това си го знаем, тъй като тръмп обича путин и путин обича тръмп. А Бай-дън, Бай-дон и Бай ти краварския другар на Зеленски за нищо не става, щото е остарял. 

Сега чакаме Тексас да запее „ вставай страна огромная “ и да се откъсне от ФАЩ, до момента в който не пристигна тръмп и не разгласи, че светът към този момент публично е под крилото на путин; а след това, като избием рептилите, ще построим мегавселенска почивна станция, където бозата ще е шесстинки, всички ще вървят на море и улисани в благоденствие ще четем биографията на другаря негово величество путин. 



Мисля, че – за начало – три вести за копейки са ви предостатъчни. На мен най-малко са ми. Те така и така повече от три на месец не одобряват. 

Сега разбирам за какво постоянните писачи на вести за копейки са по този начин добре платени… не е елементарно да живееш непрекъснато в положение да ти се повръща. 

P.S. 

Ако намирате нещо от написаното за плод на умствена назадничавост или за материал, изработен с неприятен усет и не на място, ще би трябвало да се съглася с вас и по двете точки. 

Само че ще би трябвало да имате поради, че всичко, разказано нагоре, е взето непосредствено от страниците и мненията, където се въдят същинските копейки. А написаното е просто преразказ на най-новите им опорки. 

И те им имат вяра. 

И те ги споделят със страшна скорост. 

Да, това за Навални – също. Дори ви спестих много! На двайсетата минута след новината за гибелта му към този момент сееха опорките си. 

И не, не ми стана смешно нито за секунда, до момента в който пишех тези „ смехории “. Силно се колебая и на вас да ви е било смешно, до момента в който сте ги чели. 

Приятно ви живеене на каквото ви е останало от този живот, на тази Територия, заобиколени от тези „ хора “. 

___________________

Този коментар показва персоналното мнение на създателя
и може да не съответствува с позициите на редакцията на Novini.bg.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР