Разбираемо е да искате да бъдете харесвани от всички, които

...
Разбираемо е да искате да бъдете харесвани от всички, които
Коментари Харесай

10 знака, че си вредите в старанието си да угодите на околните

Разбираемо е да желаете да бъдете харесвани от всички, които срещнете и от време на време е здравословно. Това, което не е здравословно, е да оставиш хората да ти се качат на главата и да пренебрегнеш себе си, с цел да им бъде по-добре на другите.

Трябва да осъзнаете, че сами сте виновни за своето благополучие. Ето 10 знака да потърсите сигнала, че угаждате на хората и това изсмуква силата ви:

1. Оправдаване на неприятното държание

Спрете да оправдавате неприятното държание на другите по отношение на вас. Не се оправдавайте, че търпите неприятно отношение. Някои хора ще бъдат злобни и манипулативни, като се възползват от вашата добрина. Не им позволявайте.

2. Запазване на мира непременно

Може да сте миролюбиви, само че от време на време би трябвало да се борите. Спрете да избягвате споровете. Изберете да се отбраните, даже и да ненавиждате борбата, с цел да не вземат някои хора вашата добрина за уязвимост.

3. Не показваш това, което в реалност чувстваш
Енергийните вампири на работа и вкъщи – по какъв начин да се защитим от тях
Енергийният върколак е много рисков човек, който може да трансформира живота ви в същински призрачен сън, в случай че не знаете по какъв начин да взаимодействате с нег...

Стига да не наранявате съзнателно никого, кажете какво в действителност чувствате. Невинаги би трябвало да сте учтиви от боязън да не разклатите лодката. Понякога би трябвало да кажете какво мислите, без значение мнението на другите за вас.

4. Опитваш се да бъдеш съвършен

Бъдете достоверното си аз. Докоснете се до най-съкровените си мисли и страсти. Спрете да поставяте другите на фундамент, до момента в който се биете със личните си дефекти. Приемете слабостите си и си напомнете, че никой не може да бъде съвършен от самото начало.

5. Опитвате се да вършиме всички щастливи

Не се мъчете да угодите на всички. В последна сметка някой постоянно ще има проблем с това кой сте и какво вършиме. Не можеш да направиш всички щастливи.
9 знака, че сте прекомерно положителни, което е нездравословно за вас
Може просто да се пробвате да сте общителни, с цел да избегнете спорове, само че останалите нямат доста високо мнение за вас. Ето 9 знака, че...

6. Поддаване на прочувствено принуждение

Разпознайте по кое време сте доминирани, предадени, отговорни или принудени да се чувствате зле. Спрете да позволявате на някого да проектира личната си неустановеност върху вас.

7. Не приемате, че светът е заслужено място

Спрете да живеете в отричане и се изправете пред действителността на обстановката. Не позволявайте на вашата доверчивост и несъразмерен идеализъм да ви заслепят да не видите истината

8. Казвате „ Да “, когато желаете да кажете „ Не “
Най-добрите цитати за добротата
Да вършим положително е едно от най-прекрасните неща, на които сме способни като хора. Малките добрини движат света и го вършат по-добър. Нез...

Не позволявайте на никого да ви кара да чувствате виновност, че отстоявате себе си. Имате глас, заслужавате мнение и възприятието ви за полезност не зависи от външно утвърждение. Спрете да позволявате на някого да ви кара да се чувствате отговорни, че сте го отхвърлили.

9. Поставяне на потребностите на другите пред своите

Вашите потребности са толкоз значими, колкото и на всеки различен. Вие сте човек като всички останали. Има ограничаване за жертвите и компромисите, които можете да извършите.

10. Мислите, че не вършиме задоволително

Вие сте заслужен за всички прелестни неща, които животът може да ви предложи. Докато се стремите да ставате по-добър човек всеки ден, вие сте задоволително добър. Възстановете личната си мощ, поемете отговорност за мозъка и тялото си и поемете кормилото на личния си живот.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР