Разбира се, зодиакалният знак на любимия ви не може да

...
Разбира се, зодиакалният знак на любимия ви не може да
Коментари Харесай

Брачен хороскоп: Кой е НАЙ-ДОБРИЯТ съпруг според астрологията

Разбира се, зодиакалният знак на обичания ви не може да бъде причина да се съгласите или да откажете да се омъжите за него. Въпреки това преди такава виновна стъпка като сватбата ще е потребно да знаете какъв брачен партньор ще стане вашият сътрудник (според астрологията).

Какъв би трябвало да бъде " идеалният брачен партньор "? Отдаден мъж, подготвен да поеме отговорност за цялото семейство? Страхотен ухажор, който ви кара да се чувствате мечтана? Заможен човек, който обилно ви подарява скъпи дарове? Сродна душа, която ви схваща съвършено? Или неуморен авантюрист, с който можете да изживеете най-ярките страсти в живота си? Всяка жена ще отговори по собствен метод на този въпрос, тъй като всички сме разнообразни. Някои хора ценят домашния уют над всичко, други ще умрат от досада, в случай че най-интересното фамилно развлечение е вечер с гледане на филми на дивана. Някой е подготвен да понесе невярност, само че не и липса на пари - и противоположното. С една дума, ето за какво (за щастие) всички ние избираме разнообразни мъже за цялостен живот и не се втурваме към един и същи.

И въпреки всичко астролозите считат, че всички мъже могат да бъдат вградени в самобитен " рейтинг на съпрузите " според от зодиакалните им знаци. По-точно, според от салдото на позитивните и негативните качества, заложени в тях. Вижте в галерията по какъв начин са подредени другите зодии от най-лошия към най-хубавия брачен партньор.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР