Разбира се, всеки мечтае да купи най-надеждната и безпроблемна кола

...
Разбира се, всеки мечтае да купи най-надеждната и безпроблемна кола
Коментари Харесай

Най-надеждният нов германски автомобил

Разбира се, всеки мечтае да купи най-надеждната и безпроблемна кола - тъй че капакът ѝ да се подвига единствено при промяна на маслото. У нас от дълго време се шири мнението, че точно немските коли са най-надеждните транспортни средства. Това естествено е противоречив въпрос, само че е реалност, че в България немската кола се свързва с понятия като надеждност и устойчивост.

А преди всичко измежду немските премиум марки, болшинството от българите класират Mercedes Benz. Що се касае до новите коли, то и измежду немските има водачи и новобранци, като така наречен премиум коли, естествено, се считат за по-качествени и по-надеждни. А за най-надеждната нова немска кола, самите германци, дефинират Mercedes Benz GLE.

`Най-надеждният

Да, макар че през днешния ден колите не са това, което бяха и в този момент стандартите за качество могат да се намерят на актуалния авто пазар. А Mercedes Benz GLE точната кола, която може да служи като подобен образец през днешния ден. Разработката на изцяло новата трансформация на тази кола бе ориентирана точно към поправяне на остарели неточности, тъй че съгласно германците, не може да има подозрение в надеждността на това устройство.
`Най-надеждният

Най-препоръчителни са елементите: дизеловите мотори OM 656 и бензиновите M256, които не са посочили никакви проблеми през целия интервал на работа. Популярната автоматизирана скоростна кутия 9G-Tronic също има огромен запас, заявен от производителя от 200 хиляди км без ремонт. Въпреки това, както демонстрира практиката, в случай че се грижите вярно за такава кутия, сменяте маслото на всеки 60 хиляди км, работите вярно и я обслужвате при оторизиран дилър, ресурсът може да се удвои.

`Най-надеждният

Окачването е относително просто и надеждно, изпитано във времето. Специалистите не предлагат комплицираното и безумно скъпо въздушно окачване. Ето за какво през днешния ден имаме един от най-надеждните представители на Mercedes с потвърдени мотори и скоростни кутии, просто и надеждно окачване, както и доста първокачествен монтаж, чиято надеждност германците считат, че не може да бъде под подозрение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР