Разбира се, тя е млад човек, може да седнем да

...
Разбира се, тя е млад човек, може да седнем да
Коментари Харесай

Волен Сидеров Иска Моменталната Смяна На Ключов Български Министър!

" Разбира се, тя е младеж, може да седнем да си поговорим, да й кажа по какъв начин вървят нещата в света, тъй като имам възприятието, че изпуска някои трендове, и да заеме една по-балансирана позиция ", добави той.

Сидеров означи, че през вчерашния ден във връзка с пакта за миграция е имало завой на съвещанието на външната комисия в Народното събрание.

" На съдружен съвет се събираме, споделяме, че този пакт не би трябвало да се поддържа от България, министър председателят се съгласява с това, внезапно във външната комисия стартира да се приказва нещо друго ", разяснява той.

По думите му това не е хубаво, това е неприятен знак към хората и към външните ни сътрудници. Той означи, че към този момент този пакт не е подсилен от Съединени американски щати, Унгария, Чехия и Австрия.

На въпрос за митингите в страната, той разяснява, че не може да знае дали са проведени или платени. Според него всеки има право да стачкува.

Сидеров разяснява, че съгласно социологията няма предпочитание за предварителни избори, само че има неодобрение от ръководството. Затова той уточни, че е предложил на съдружния съвет в понеделник данъкът върху старите коли да бъде отдръпнат, тъй като хората не го одобряват.

" Заради едни 20 млн. лв. доход в бюджета, караме 2 млн. българи да се бръкнат в джоба, няма значение 5 лв. или 2 лв.. Всяко повишение на заплащане за българина не е добре, само че не се вслушаха в моя съвет ", сподели той.

По тематиката за оставка на вицепремиера Валери Симеонов, която самият той искаше до наскоро, Волен Сидеров съобщи, че за себе си този въпрос го е решил:

" Питайте Каракачанов, питайте Борисов, Цветанов, най-много Цветанов, тъй като там има една връзка, не топла ще кажа, само че гореща напряко ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР