Разбира се, ще се бори със статуквото Точно 3 месеца

...
Разбира се, ще се бори със статуквото Точно 3 месеца
Коментари Харесай

Осъдената Иванчева прави партия

Разбира се, ще се бори със статуквото

Точно 3 месеца преди локалните избори - нова партия е на път да се появи с искания за властта в София. Зад нея стои наказаната на 20 години затвор за рушвет в изключително огромни размери Десислава Иванчева.

Решението нейното придвижване „ Непослушните " да прерасне в политически индивид надали би било изненада за някого, защото тя и преди е заявявала апетити към властта в София.

Новината за партията Иванчева заяви в профила си във Facebook, където обилно се самопохвали, че обществото я познава като: „...кмета на МЛАДОСТ определен от жителите в почтени избори. СПРЯХ ПРЕЗАСТРОЯВАНЕТО в квартала, осигурих озеленяване, детски площадки и градинки, разкрих имотни измами за милиони ".

Според наказаната, основаването на партия на „ Непослушните " било за да се бори със статуквото.

„ Гражданско общество от непримирими българи, съхранили своя дух и обичаи, отстояващи правилата на действителната народна власт, хора търсещи смяна. Нека това е наше Обединение на жителите, подготвени да се борят за чиста и свята република, такава, за каквато нашите будители мечтаха и за която дадоха живота си ", разгласи в революционен жанр Иванчева.

Източник: Трибюн

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР