Разбира се, прерогативът на булката и младоженеца е кой трябва

...
Разбира се, прерогативът на булката и младоженеца е кой трябва
Коментари Харесай

„Отказвам да допусна измамения съпруг на моята приятелка на моята сватба – мразя го`

Разбира се, прерогативът на булката и младоженеца е кой би трябвало да бъде поканен и кой не, когато става въпрос за тяхната женитба.

Това обаче не значи, че изненадващият лист с посетители няма да се окаже взривоопасен, както неотдавна откри една бъдеща младоженка. Според тази конфликтна жена тя в никакъв случай не се е виждала очи в очи със брачна половинка на нейна близка другарка от три години, който неведнъж е изневерявал на приятелката й и като цяло се е отнасял зле с нея.

Съобщава се, че бурната двойка се е оженила единствено няколко къси месеца след диалози уединено и е прекарала първата си година от брачния си живот цялостен ​​океан разграничени - той е бил ситуиран в армията в Германия, а тя в Калифорния. Когато са в непосредствена непосредственост един до различен, се споделя, че нещата са „ нестабилни “, с съвсем „ непрекъснат пердах “.

Според загрижената младоженка, не изключително любящият брачен партньор на нейната другарка й е изневерявал „ няколко пъти с голям брой дами “ – като последната му спекулация излезе нескрито единствено преди тр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР