Разбира се, може и да не повярвате, но си заслужава

...
Разбира се, може и да не повярвате, но си заслужава
Коментари Харесай

Днес  Ще Ви Разкрием Как Да Привлечете Късмет, Пари И Любов С Обикновена Безопасна Игла!

Разбира се, може и да не повярвате, само че си заслужава най-малко да опитате! Както демонстрира опитът ми, работи без значение дали вярвате или не. В гонене на благополучието, постоянно забравяме за античните, само че ефикасни способи, които са в положение да ни донесат мечтаното от нас.

Безопасната игла е повсеместен предмет, който може да се откри във всеки дом. С нейна помощ може да предпазите себе си и вашия дом от отрицателна сила, да се предпазите от неприятни очи и проблеми. Ще ви помогне да привлечете шанс и разцвет.

Ритуал за привличане на шанс:

В среднощ вземете най-малката безвредна игла, която имате и намерете насаме място. Поставете я върху чиста салфетка и запалете свещ. Кажете следното:

“Малка безвредна игла – огромно благополучие. Наричам острия завършек на шанс, а тъпата страна на освобождение от проблеми. Нося иглата със себе си и на никого не споделям, написа " За дамата ". Привличам в живота си благоденствие ”. Капнете няколко капки восък върху нея и оставете до сутринта. След това премахнете восъка и закопчайте иглата на незабележимо място по облеклата.

Ритуал за привличане на пари:

Ще ви трябват подправени хартиени пари. Вземете игла със златен цвят, поставете я в светена вода за няколко минути и по-късно нанижете с нея, колкото може повече пъти банкнотата. Важно е иглата да е закопчана. Кажете думите за ритуала:

“Игла остра и бърза, откри пари и ги прибери. Здраво за тях се прилепи и с облагата ги донесе при мен ”.
Този талисман за благоденствие, е належащо да се сложи в непосредствена непосредственост до пари. Може да го носите със себе си или да го сложите на място, където съхранявате спестяванията си.

Ритуал за привличане на обич:

От червен плат изрежете две сърца и напишете своите букви и тези на обичания си. Ако нямате подобен, просто обозначете сърцето на бъдещия си сътрудник, като напишете “годеник ”. Запалете алена свещ и я сложете върху вашето сърце. С отворена игла над пламъка на свещта произнесете следното:

“Гори огъне с ослепителен пламък, като лятна горещина, горещо. Внасям в сърцето си откровена обич и чисти усеща. Закопчавам иглата и скоро среща искам. Събуди се благосклонност и обич взаимна за цялостен живот ”.
Съединете сърцата с към момента топлата игла и ги поставете за една нощ под възглавницата.
Ако сънувате прекрасен сън, очаквайте скорошна среща с обичания си.

Ако сънищата ви са комплицирани, повторете ритуала след три дни. Може да привлечете благополучието и с други ритуали, само че не забравяйте, че алчността и завистта – не са най-хубавите спътници на магията.

Във всеки случай е невероятно да се молите за болката и страданието на другите или закона на бумеранга може да ви върне назад многократно тези страсти.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР