Разбира се, имате алтернатива – редите се на опашка на

...
Разбира се, имате алтернатива – редите се на опашка на
Коментари Харесай

Ryanair ви задължава да си резервирате място срещу €8 до €24

Разбира се, имате опция – редите се на опашка на летището и чакате за хартиена бордна карта. Засега Ryanair не са изяснили обсега на новата си ценова политика. Изглежда обаче таксата „ място или електронна бордна карта ” е въведена през последните няколко дни, написа Военновъздушни сили.

Междувременно потребителите в X/Twitter кипят от отвращение. „ Кога и за какво започнахте и продължавате с това? Да заставам на опашка?!? ”, споделя пасажер, пътуващ от Лондон до Белфаст рано в понеделник сутринта. Друг недоумява: „ Не позволявате на пасажерите да основават мобилна бордна карта, в случай че не закупят място – другояче ги принуждавате да чакат на 30 метра опашка, че и даже по-дълга! Карате ме да го върша без друга причина, с изключение на да спечелите няколко лири повече. Скандално! ”

Според летищния личен състав, таксата визира единствено последните 20 пасажера, записали се за полета. Нискотарифните самолетни компании като Ryanair имат „ славата ” си с добавени такси. Бюджетните превозвачи настояват, че по този метод евтината конкуренция...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР