Разбира се, че сме уверени в спечелването на шампионската титла.

...
Разбира се, че сме уверени в спечелването на шампионската титла.
Коментари Харесай

Пламен Марков: Плащаме наем като за Олд Трафорд! Уверени сме в титлата

" Разбира се, че сме уверени в спечелването на шампионската купа. Даваме се сметка, че изоставаме, тъй като направихме няколко следващи равенства, само че никога не можем да отписваме сезона. Борбата продължава, предстоят още мачове, а след това ще има и по още две срещи на разменено посещение в първата шестица. Ние имаме своите цели и ще се стремим към тях ". Това съобщи спортният шеф на ЦСКА-София Пламен Марков във връзка обстоятелството, че първенецът Лудогорец към този момент има задатък от пет точки на върха пред " алените ".

" ЦСКА постоянно е бил клуб, в който дисциплината е било преди всичко за развиването на клуба. Не може в днешно време един играч, без значение по какъв начин се споделя той, да си разрешава забележими реакции против решение на треньора. Станислав Манолев е глобен по вътрешен устав и ЦСКА ще продължи да работи по този начин. Всички състезатели би трябвало да са с равни права на терена и отново споделям, че за нас дисциплината е над всичко ", добави някогашният народен селекционер.

" Дали може да се разделим с някоя от звездите през зимата? След като Барселона се раздели с Неймар, не мисля, че ще има проблем ЦСКА да се раздели с някоя от звездите си. Стига, несъмнено, изискванията да удовлетворяват клуба и футболиста. Има обаче време до трансферния прозорец. ЦСКА ще продължи да се интересува от играчи, които са по опциите ни и надлежно на позиции, посочени от треньорите.

Сега имаме мач със Славия и по никакъв метод не мислим за Лудогорец. Първата ни цел е да спечелим на " Българска войска ", а по-късно ще насочим вниманието си към идващия противник. Ако мислиш за по-силния на книга конкурент, се получава разконцентрация и постоянно стават неточности ", добави Марков.

" Очакваме решението на ММС, с цел да получим базите на преференциални условия, които са по-добри от сегашните. Това обаче не зависи от нас, макар желанието ни въпросът да бъде по-скоро позволен, с цел да продължим с развиването на тези бази. ЦСКА е единственият клуб, който заплаща наем за прилагане на базите си! Това са едни доста съществени суми, а ние не плащаме наем за " Олд Трафорд ".

Помните нашият стадион и базите преди реконструкциите в какво положение бяха. Нашите притежатели трябваше да стартират от безспорната нула и да влагат значими средства, с цел да може базите сега да се употребяват. От няколко месеца мъжкият тим на ЦСКА към този момент тренира в Панчарево. Идвали сте там и знаете, че управлението е направило съществени старания за възобновяване на базите. Под преференциални условия имам поради този наем да бъде в действителни измерения, тъй като сме сложени в неподходяща конкуренция по отношение на останалите тимове от София.

Трябва да плащаме тези пари, вместо те да отиват за нашите тимове. Затова споделям, че тези наеми би трябвало да бъдат действителни. ЦСКА заплаща съществени средства всеки месец за използването на базите. Искаме този въпрос да се реши, тъй като той бави част от ремонтните действия на Панчарево. Даваме си сметка, че евентуално ще има и други, които ще вземат участие в търга за придобиването на базите. След като законът го разрешава, аз нищо не мога да кажа. Явно има предпоставки за присъединяване на други субекти ", приключи Пламен Марков.

Снимка: cska.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР