Разбира се, че сме дясна партия и вярваме дълбоко в

...
Разбира се, че сме дясна партия и вярваме дълбоко в
Коментари Харесай

Лидерът на ДБГ се оправда за подкрепата на Манолова

Разбира се, че сме дясна партия и имаме вяра надълбоко в десните правила. Мая Манолова е цивилен претендент, има ляво минало, само че в последните години сподели, че може да работи за всички жители. Ние желаеме да променим модела на ръководство в София и това е повода да я подкрепим.

Това сподели в утринния блок на bTV водачът на ДБГ Димитър Делчев, който разяснява тематиката за напускането на партията от страна на Найден Зеленогорски и още трима души, както и поддръжката за Мая Манолова.

"БСП са ни политически конкурент. Днес ще предложим на Мая Манолова една платформа за гражданско ръководство на София. За няс няма десни и леви софиянци. Всички сме жители на столицата и се нуждаем от нов модел на ръководство. Всеки има право на мнение и се веселя, че господин Зеленогорски си е намерил мястото.

За мен той ще бъде добър общински консултант и нека да е сключил добра договорка. За мен този скандал има за цел да злепостави ДБГ и е в услуга на ГЕРБ, Йорданка Фандъкова и нейното ръководство. Г-н Борислав Игнатов е приветлив човек и аз бих го подкрепил на втори тур. За нас изрично Мая Манолова е индивидът, който може да промени ръководството на София. Не сме сключвали договорка с нея ", разкри Делчев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР