Разбира се, че ще участвам. Защо не, какво ми е

...
Разбира се, че ще участвам. Защо не, какво ми е
Коментари Харесай

Георги Гергов ще се кандидатира за лидер на БСП, но без амбиция да спечели

" Разбира се, че ще вземам участие. Защо не, какво ми е - още съм на 60 години, имам шансове ". Така отговори на въпроса ще взе участие ли в идната лидерска борба на Българска социалистическа партия ръководителят на Областния Съвет в Пловдив и член на Националния съвет на партията Георги Гергов в изявление по Нова телевизия. Според него колкото по-скоро сегашният водач Корнелия Нинова отстъпи позицията, толкоз по-добре ще е за партията.

На въпроса дали той е най-хубавият претендент за мястото й обаче, Гергов отговори " Не, не. Аз съм член на тая партия от 81-а година. Аз не мога да се трансформира и в случай че играя, аз не играя с цел да печеля избора да бъда ръководител, а с цел да се знае, че всички сме равнопоставени в тази партия и всички би трябвало да си споделяме на глас това, което го мислим. ", съобщи Гергов.

На коментара на водещата, че " доста, доста, доста остро в последно време " подлагал на критика управлението на Българска социалистическа партия, той отговори: " Не е доста много. Не съм почнал още ". " Лицемерието, лъжата, популизма, циркаджилъците - всичко това не е присъщо на нашата партия. Няма по какъв начин истината да не излезе ", сподели преди този момент.

" Ние всички вярвахме в това, че ще вършим смяна, имаше огромен възторг и воля, а то излезе, че вършим промяна. Къде е Юри Асланов, къде е Костадин Паскалев, къде е Весела Лечева, Краси Янков, Георги Гергов и така нататък Не приказвам за Мишо Миков, за Сергей Станишев или за цялото управление. Основните клони на дървото къде са? Защо трябваше да ги изрежем и какво целим? ", разяснява Гергов и продължи с риторичните въпроси - каква партия желаеме да стане Българска социалистическа партия - ГЕРБ, " Воля ", " Атака "... Според него въпреки че в новия парламент има повече представители на Българска социалистическа партия в сравнение с в предходния, в този момент " материалът вътре е слаб " и мощните фигури на партията ги няма.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР