Разбира се, че ще се ваксинирам срещу COVID-19, защото именно

...
Разбира се, че ще се ваксинирам срещу COVID-19, защото именно
Коментари Харесай

Д-р Шарков с горещ коментар за средство, за което се писа, че убива К-19

Разбира се, че ще се имунизирам против COVID-19, тъй като точно с помощта на имунизацията през днешния ден я няма вариолата, поради нея тя изчезна. Ваксинирам съм и против Хепатит Б, с цел да бъда спокоен за себе си.

Това показа в утринния блок на Нова телевизия доктор Николай Шарков, ръководител на УС на Българския зъболекарски съюз.

,,Антиваксинарското придвижване събра много огромна скорост напоследък, най-много поради бързия ритъм, с който бяха създадени имунизациите и тяхното предпазване на извънредно ниски температури. Освен това над 150 компании работят по имунизациите, въпреки да са ни известни към седем-осем от фирмите.

Но имунизацията я предлагам на всички мои сътрудници, тъй като ще ги предпази'', добави доктор Шарков и увери, че стоматологичните кабинети са безвредни и постоянно се дезинфекцират.

Той предложи на пациентите да си вършат PCR тест преди да посетят своя ортодонт, или в случай че това е невероятно, най-малко да му се обадят по телефона и да му признаят искрено дали имат някакви признаци.

Пациентът би трябвало да защищава и лекаря. Българинът би трябвало да бъде прям, уточни стоматологът.

По отношение на водата за уста, за която излезе информация, че убива ковид, доктор Шарков показа, че това е добра хигиенично средство, само че единствено след вярно измиване и изчеткване на зъбите и езика.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР