Разбира се, че съм притеснен за бъдещето си, защото не

...
Разбира се, че съм притеснен за бъдещето си, защото не
Коментари Харесай

Бакеро: Разбира се, че съм притеснен за бъдещето си

" Разбира се, че съм обезпокоен за бъдещето си, тъй като не демонстрираме в мачовете това, което упражняваме ", разгласи старши треньорът на Славия - Хосе Мари Бакеро. " Белите " не съумяха да прибавят нищо към скромния си точков задатък и от семейството на ЦСКА 1948. Те отстъпиха на стадион " Александър Шаламанов " с 0:2.


" Правим положителни тренировки, само че по-късно тези неща не се извършват на терена. И по време на мачовете би трябвало да вършим това, което упражняваме “, добави той.

„ Още първият късмет, който ЦСКА 1948 имаше беше трансфорат в гол. Не показахме добра централизация. Това важи и за втория гол, който допуснахме “, показа още Бакеро.

„ Във всеки мач влизаме с концепцията, че ще победим. Често позволяваме ранни попадения в мачовете и това ни обърква. Това би трябвало да го изключим в идващия мач “, сподели още треньорът.

До този миг най-големият героизъм на " белите " с Бакеро отпред бе ремито с ЦСКА на " Армията ". Междувременно бяха изгубени мачовете с Берое, Черно море и Ботев Враца, а всичко стартира с изстрадал триумф над Етър. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР