Разбира се, че съм гневен на новината, че са пуснали

...
Разбира се, че съм гневен на новината, че са пуснали
Коментари Харесай

Илиян Василев: Грозно е, Зловещо е!

" Разбира се, че съм ядосан на новината, че са пуснали под домакински арест килъра на Милен. Експертите почивали, а без тях, съдът не можел да реши дали е съзнателно или непредумишлено ликвидиране ".

Това написа анализаторът Илиян Василев във Facebook. Повод за коментара му е решението на Софийския градски съд да освободи под домакински домашен арест Кристиан Николов - водачът който на 19 април предходната година аргументи в злополука гибелта на телевизионния водещ и публицист Милен Цветков.Ето какво написа още Илиян Василев:

Не съм съд, само че в случай че килърът се е надрусал крепко, знаейки за резултата на безпаметност на опиатите върху себе си - т.е. че губи реакциите си, по какъв начин да мине за непредумишлено. Знаем всички какво е непредумишлено - не дай боже на всеки може да се случи, само че това няма нищо общо със случайността, а е авансово калкулирано.
 Подсъдимият за гибелта на Милен Цветков под домакински арест с електронна гривна Подсъдимият за гибелта на Милен Цветков под домакински арест с електронна гривна
След година и четири месеца в ареста, подсъдимият за гибелта на журналиста Милен Цветков излиза на независимост, предава БНР. Софийският гр...

И не, домашният арест не e логически за сходно действие, което се санкционира със доста години затвор. Арестът му се признава, тогава заради каква причина го пращат вкъщи. Не че на Милен му пука, само че за околните му, за детето му, за приятелите му, за феновете му сходна постъпка на съда е надълбоко аморална /в тази работа и домашния и другия арест са законни - значи остава морала/.

Убитият погубен. Тарикатите печелят. Не знам, и съдиите имат деца, по този начин ли биха реагирали в случай че тяхното е на мястото на Милен? Факт е че ни би трябвало правосъдна промяна, само че преди този момент ни би трябвало промяна в индивидите. Не може с толкоз грях да живеем.

Грозно е, злокобно е.



Още от ОБЩЕСТВО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР