Разбира се, че първият мандат не е прежален. Подхождаме сериозно,

...
Разбира се, че първият мандат не е прежален. Подхождаме сериозно,
Коментари Харесай

Даниел Митов: Първият мандат не е прежален, ще водим преговори с останалите партии

Разбира се, че първият мандат не е прежален. Подхождаме съществено, ясно и изрично във връзка с това да съставим държавно управление. Редно е да не трансформираме политическия живот в серия от лечебни процедури, а да стартираме да беседваме и да забележим по кои цели можем дружно. Това сподели Даниел Митов от ГЕРБ пред Българска национална телевизия.

Доколкото знам опитите за срещи занапред предстоят, добави той.

Какво да отстъпваме за основния прокурор? Политическите партии и Народното събрание не могат да го сменят и всички те го знаят. Ние сме за правосъдна промяна. Трябва да забележим по какъв начин образоваме адвокати в България, по какъв начин работят съдът, следствието. Но това е въпрос на диалог с всички. Този диалог би трябвало да е професионален и доста добре структуриран. Нямаме никакъв проблем да беседваме по тези тематики, сподели още той.

Подхождаме съществено и сме наясно, че на българското общество му би трябвало държавно управление. Иначе индивидът, който ще продължи да ръководи, е президентът Радев. Тук някои сътрудници би трябвало да си дадат сметка за това и да се дефинират. Ние търсим държавно управление, което да е устойчиво, само че сме и консервативно-десноцентристка партия и имаме цели, фискалната политика е измежду тях. Съвсем скоро няма да има с какво да се изплащат пенсиите, за които някои сътрудници се хвалят, уточни Митов.

В случая волята на българския народ е ясна. Те, в случай че желаеха някогашните ръководещи, щяха да им дадат мандат да ръководят. ГЕРБ още веднъж в този момент е първа политическа партия. По-голямата част от хората са съумели да си създадат изводите за това какво им донесоха последните 2 година и че ГЕРБ в последна сметка има своето място в ръководството. Ние протягаме ръка и споделяме на политическите си съперници – елате да приказваме за цели, продължи Митов.

Бюджетът е продънен. Бюджетите на Асен Василев са несъответстващи, безапелационен бе той. Според него доста пари от европейските принадлежности няма да дойдат за България и даже ще се наложи да се усили дългът на страната.

А запитан за какво от ГЕРБ упорстват украинският президент Володимир Зеленски да направи послание към Народното събрание на откриването му, сподели: Смятам че трябваше да измием срама от предходния парламент, в който болшинството не одобри да изслушаме украинския президент, когато му беше времето.

Войната визира директно човешките животи. Икономическите проблеми до известна степен идват от това. Неспособността на кабинета „ Петков “ да се оправи с цените на електрическата енергия, горивата, а на всичкото от горната страна направиха и всичко допустимо да върнат медиаторите за доставките на газ. Те съзнателно не резервираха потенциал, вкараха непосредствено медиаторите, а те принадлежат на Газпром, сподели Митов. Той настоя, че договорите не са класифицирана информация и по тази причина сътрудника му Делян Добрев не е престъпил закона, като ги е огласил.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР