Разбира се, че нямаме претенции към решението на президента да

...
Разбира се, че нямаме претенции към решението на президента да
Коментари Харесай

Цвета Караянчева: Датата 4 април бе избрана от президента на инат, искаше да оправдае безсмислените си консултации

Разбира се, че нямаме искания към решението на президента да насрочи парламентарните избори на 4 април, това е негово право. Единствено сме учудени от неговото решение напук. С това той искаше да оправдае безсмислените съвещания, които той организира. На срещите се разясниха тематики, които по този начин или другояче над 10 години интензивно се дебатират в обществото. Това съобщи ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на пред публицисти. По покана на Католическата черква в България тя участва на светата литургия и церемонията по епископско ръкоположение на Негово Преосвещенство монсеньор Румен Станев в Римокатолическата катедрала „ Св. Йосиф “ в София.

„ Датата 4 април обаче не е удачна за католическата и арменската общественост у нас, които тъкмо тогава честват Великден. Същото важи и за еврейската общественост, тъй като на 4 април е последният ден от Пасха. Освен това и учениците са във почивка. Няма по какъв начин от месеци да повтаряш, че би трябвало да има висока изборна интензивност, а в това време дейностите ти да приказват друго “, уточни Караянчева.

Тя добави, че след първичната безапелационна поръчка на президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на изборите да се проведат на 28 март, здравните управляващи и изборните администрации са стартирали подготовката си за вота точно на тази дата.

„ Президентът счита, че е трябвало държавното управление да подаде оставка още през септември, тъй като по този начин са поискали хората. Много българи обаче желаеха и оставката на Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на. Настояваха за предварителни президентски избори “, означи ръководителят на Народното събрание. Тя посочи, че в случай че през септември кабинетът бе подал оставка, страната нямаше да има бюджет, нямаше да има средства за здравни и социално-икономически ограничения, което в тази тежка рецесия би било еднакво на безпорядък.

„ Правителството на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г обаче овладя добре обстановката, наложи оптимално съответни ограничения и през днешния ден резултатите са налице. С най-либералните ограничавания имаме доста ниска заболеваемост, а натискът върху лечебните заведения непрестанно понижава. Взехме вярното решение ", безапелационна бе Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР