Разбира се, че няма да има генералски сблъсък. Защо трябва

...
Разбира се, че няма да има генералски сблъсък. Защо трябва
Коментари Харесай

Харизанов: Няма да има генералски сблъсък

Разбира се, че няма да има генералски конфликт. Защо би трябвало Борисов да се кандидатира, тъй като господин Радев по този начин желае. Кой ще е претендентът на ГЕРБ не е негова работа. Това съобщи политологът Георги Харизанов в " Още от деня " по Българска национална телевизия.

" Това е решение на политическа партия ГЕРБ и са доста малко партиите, които са вдигнали собствен личен кабинет ", добави той.

" ГЕРБ рискува. Да, несъмнено, че в случай че един претендент ще бъде подложен на рецензия, надали би го избегнал, в случай че го разгласи в последния миг. Кризите, които застигат президента, работят по-скоро за опозицията на настоящето ръководство, в сравнение с за самото ръководство. Нека забележим първо кой ще бъде претендентът ", изясни политологът.

" Радев влиза със самочувствие и надменност, откакто се усеща в позиция самичък да си дефинира съперниците. ГЕРБ би трябвало да се държи като партия, която се е трансформирала и е осъзнала грешките си, кой да е профилът на претендентите им. Няма потребност да си талант, с цел да намериш доводи против настоящето ръководство на президента ", безапелационен бе той.

" Аз не укривам, че до оповестяването на претендента, бях последовател на необятна и сериозна кандидатура в лицето на президента Стоянов. Трябваше да бъде направено всичко по силите на партиите и да се протегне ръка. Към момента, чувствайки персонално отчаяние, очаквам да схвана кой е претендентът ", добави Харизанов.

Попитан дали ГЕРБ се тормози от планът на Петков и Василев, той отговори: " Трудно може да ме тормози нечия благосклонност към някого. Хората имат правото да симпатизират на всевъзможни политически партии и да гласоподават за тях. Това е хубостта на демокрацията ", заключи той.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР