Разбира се, че на много хора им е интересно с

...
Разбира се, че на много хора им е интересно с
Коментари Харесай

Кой смята, че Хали Бери не е добра в леглото

Разбира се, че на доста хора им е забавно с кого излизат известни и красиви дами като Хали Бери да вземем за пример. На някой пък им е забавно освен с кого излизат, а и дали ги бива в леглото.
 Хали Бери, Линдзи Флорес и видеото с откровения диалог за половото им минало
Хали Бери искрено за първия оргазъм

Кога, по какъв начин и за какво

Би трябвало това да вълнува повече мъжете, само че се оказва, че в действителност има и дами, които са любопитни по какъв начин се оправя актрисата под завивките. В предаването Cocktails With Queens водещите отвориха тематика за секса и известните персони.

Целта е всеки да каже дали дадена известна персона е добра в леглото, или пък не. Разбира се, не от персонален опит, а въз основата на догатки и клюки, които са чували. И тъкмо по този начин да вземем за пример си вадят изводите, че Тони Бракстън знае по какъв начин да направи мъжа до себе си благополучен, написа Complex.

Ms., ask my my man he’ll tell ya all y'all need ta know.
— Halle Berry (@halleberry)
Но в този миг идва предлагането на ЛисаРей Макой, която споделя, че не могат да бъдат сигурни, тъй като Бракстън може да се окаже като Хали Бери. Запитана какво тъкмо има поради. Макой споделя, че е чувала, че актрисата не е добра в леглото.
 Хали Бери, Ван Хънт и първите им общи фотоси, които демонстрират връзката им
Ето кой е новият мъж на Хали Бери

Честито!

И тази имитация, несъмнено, незабавно стана мотив за публикации и мнения, които пък са стигнали до ушите и очите на Хали Бери. В профила си в Twiitter 54-годишната актриса поучава Макой да попита колегата ѝ Ван Хънт и че той ще ѝ каже всичко, което я интересува.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР