Разбира се, че летните дамски обувки не са само джапанки

...
Разбира се, че летните дамски обувки не са само джапанки
Коментари Харесай

5 вида летни дамски обувки, от които ще имате нужда


Разбира се, че летните дамски обувки не са единствено джапанки и сандали! Актуалните фешън трендове за това лято (а и не само) Ви дават богат избор от, които да носите с роклите, късите панталонки и обичаните си поли. От еспадрили до платформи, от джапанки до платнени кецове – изборът е в действителност огромен.

Разбира се, когато времето се затопли, добре е да оставите настрани затворените кожени обувки. Краката Ви ще се усещат надалеч по-добре с отворени пети или пръсти, в обувки от текстил или от друга приятна, лека материя, които да обезпечи хладина и здраве за Вашите крайници.

В идващите редове ще Ви разкажем за пет основни типа летни дамски обувки, които са в действителност мултифункционални и ще Ви обезпечат комфорт през цялото лято при всевъзможни мотиви и стилове на обличане. Инвестирайте в тях и си осигурете успокоение за всеки ден през лятото. Можете даже да ги носите в куфара за лятната почивка и да сте спокойни, че има какво да обуете във всеки един миг.

 Еспадрили

Еспадрили
През последните години текстилните еспадрили надскочиха имиджа си на плажни обувки и влязоха в ежедневния стайлинг за всяко място – в града, в парка, за празненство с другари. Можете умерено да ги обуете и с рокля, и с къси панталони, и с дънки с навити над глезена крачоли. Те са по едно и също време и небрежни, и елегантни, тъй че елементарно се комбинират и с ризи, и с блейзъри.

Добрата вест е, че тези леки, прохладни и комфортни обувки се оферират както в еднакъв вид, по този начин и под формата на затворени сандали на платформа с ток.

Летни маратонки
Горещото време не е мотив да се откажете от обичаните, комфортни маратонки. Можете да си осигурите ветровит комфорт, като изберете леки, летни маратонки от текстил или кецове. За препоръчване е да са бели, тъй като ще пасват съвършено на всичките Ви облекла, като в това време белият цвят ще прибавя приятна нотка прохлада и лятно въодушевление.

 Летни маратонки

Чехли с необятен ток
Чехлите с необятен ток са измежду дамските обувки, които за малко се бяха скрили, само че в този момент още веднъж се завръщат на стилния подиум. Те са постоянни и комфортни, само че също така са и елегантни и подобаващи за разнообразни типове стайлинг. И най-много – разрешават на стъпалата да дишат и ще Ви спасят от неприятното изпотяване. За да сте в крайник с последните трендове, изберете ъгловатите форми от 90-те. Ако имате потребност от малко повече височина, може да изберете и модели с леки платформи под пръстите.

Сандали с каишки
Сандалите с тънки каишки от 90-те още веднъж се завръщат – както при ниските, по този начин и при високите дамски обувки. Тук за предпочитане са тънките токове, които пасват съвършено на тънките връзки, само че на процедура можете да изберете както равни модели, по този начин и по-дебели или ниски токове. Важното е да се чувствате удобно по време на всяка по-дълга разходка.

 Кожени джапанки

Кожени джапанки
Точно по този начин, не става дума за гумените джапанки за плажа (макар че и те си имат своето време и място за носене, схваща се). Можете да си вземете ортопедични кожени чехли, които повтарят формата и удобството на джапанките, само че подвигат стила до по-елегантно равнище, като в това време си остават прелестно небрежни.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР