Разбира се, че има опасност. Вирусът не си е отишъл.

...
Разбира се, че има опасност. Вирусът не си е отишъл.
Коментари Харесай

Д-р Брънзалов: Ако не спазваме трите Д-та, ще има нов взрив на COVID-19

Разбира се, че има заплаха. Вирусът не си е отишъл. Епидемията към този момент е съвсем овладяна, само че би трябвало да продължаваме да съблюдаваме дисциплинираност. Както се вижда, болесттите сега са по обособени огнища. Това показа в утринния блок на Нова телевизия заместник-председателят на Българския лекарски съюз доктор Николай Брънзалов.

,,Клъстери несъмнено ще има, до момента в който огромна част от популацията не се дисциплинира. Ако не се съблюдаваме трите "Д "-та – отдалеченост, стерилизация и дисциплинираност, новият гърмеж от COVID-19 е готов'', предизвести той.

Защо би трябвало да има рестриктивни ограничения? Защо българите би трябвало да разбираме неприятните неща по неприятния метод? Защо би трябвало да има КПП-та, за какво полицията би трябвало да ни следи? Нека си го наложим ние, сподели още доктор Брънзалов.

Новите случаи на COVID-19 в страната още веднъж надскочиха 100, жертвите са 6

,,Всеки пациент би трябвало да бъде тестван преди да бъде признат в болничното заведение, само че би трябвало логаритъм за това кой ще заплати проучването. Защото е значимо да съхраним медицинския личен състав, с цел да не стане както в Италия. Когато разболеем лекарите, тогава нещата стават доста проблематични. Доказахме, че разполагаме с прелестни лекари и медицински сестри. Нека да ги съхраним'', изясни той в умозаключение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР