Разбира се, че е бясна и разбира се, че й

...
Разбира се, че е бясна и разбира се, че й
Коментари Харесай

Потрес: Кали вирна краката, за да отмъсти на Атанас, че я заряза! ("най-добрата поза" - налива масло певицата)

Разбира се, че е гневна и несъмнено, че й пука. Дори това, което прави, с цел да си отмъсти, ясно демонстрира, че й дреме, само че... женски истории. Знаем, че Кали беше зарязана от мъжа, в който беше и явно още е влюбена - пловдивския фармацевтичен правоприемник Атанас, по прякор Наско Салфетката.

Той е по-млад от певицата и за разлика от нея, към момента е бездетен. Затова и мощно упорствал тя да му роди дете. Самата Кали също споделяше в поредност изявленията, че желае да има и четвърто бебе, единствено тъй като то ще е от Атанас. " Обожавам този мъж и да, желая да му родя дете ", уверяваше Кали.

Работата е там обаче, че поради възрастта си, тя към този момент все по-трудно може да зачене, а и хормоналните лечения не дали резултат. В един миг на Атанас му омръзнало да чака, отчаял се и решил да си откри по-подходяща жена. Останалото го знаем - завършек на връзката и всеки по пътя си.

Кали обаче очевидно не може току-тъй да се помири с обстоятелството, че е получила червен картон, а не го е дала тя. Затова реши по всички вероятни способи да нервира Наско и да го кара да ревнува. Тя пусна фотография с двама сътрудници музиканти, на която е вирнала краката, само че и смигва закачливо с текстче за най-хубавата поза, която била лирика или прозаичност...

" Иска да го побърка, само че не се усеща, че мъжете също не са тъпи и са наясно, че сходни " части " демонстрират усеща ", разясняват в нета.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР