Разбира се, че агресията на Русия в Украйна не е

...
Разбира се, че агресията на Русия в Украйна не е
Коментари Харесай

Антон Кутев за войната в Украйна: Всички елити на света в момента се обезсмислят


Разбира се, че експанзията на Русия в Украйна не е допустима и няма по какъв начин политически и бизнес ползи да костват човешки животи и това да бъде целесъобразно, а ние сме в този случай, разяснява Антон Кутев - някогашен представител на второто служебно държавно управление Антон Кутев. Той напусна националното управление на Българска социалистическа партия, само че остава член на партията.

„ Ако приказваме за русофилията, тя потегля от нашата история, само че и Руско-турската война също е била експанзия и е била замесване на съветската армия на територията на Турската империя, и изземване на части от нея “, означи още Антон Кутев.

„ Сега считаме, че животът има друга стойност, преди 150 години не е било по този начин. Преди 70 години, когато е вървяла Втората международна война с десетки милиони жертви, не е било по този начин. В днешно време към този момент всеки човешки живот е скъп, към този момент доста мъчно можеш да оправдаеш войната с каквато и да било идея “, счита още той.

Според него експанзията на Русия и на Путин в Украйна е неприемлива, само че попита и какво става с останалите пет войни, които се водят на всички места по света.

„ Деца и почтени жители умират, заради стопански или политически аргументи, което е парадокс. Това обаче значи, че има промяна на елитите. Всичките елити на света сега се обезсмислят и Путин е образец за това “, сподели още Антон Кутев.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР