Разбира се, бихме искали да резервираме полет до Малдивите или

...
Разбира се, бихме искали да резервираме полет до Малдивите или
Коментари Харесай

Евтини места, които можете да посетите през тази година

Разбира се, бихме желали да резервираме полет до Малдивите или Доменикана, само че за жалост - не всеки може да си разреши това.

За благополучие, има дестинации, които са не по-малко красиви и впечатляващи и където престоят няма да ни костват скъпо.
А най-хубавото е, че някои са доста наоколо до нас.
Черна гора

Забравете Хърватия. Черна гора е една добре защитаваната загадка.

Разположена против тока на Ботуша, страната впечатлява със своите скалисти планини и крайбрежни църкви, няма тълпи, само че ще намерите локални заведения за хранене, предлагащи вкусни кебапчета и сармички.
Испания

Вече можете да намерите евтини полети до Мадрид и Барселона. Хотелите също са на рационални цени, а Гауди, тапас и историческите здания са в обилие.
Тайланд

Ако сте мечтали за Тайланд, не спирайте, защото полетите до тази страна стават все по-достъпни. Тук настаняването и храната са доста евтини, а плажовете и забележителностите нямат край.
Индия

Полетите до Индия не са доста евтини, само че за сметка на това настаняването там е. От плажовете на Гоа и величието на Раджастан до оживените улици на Мумбай и, несъмнено, превъзходният бял мрамор на Тадж Махал, опциите за развлечение са безкрайни.

Страната е голяма и разнообразна, по тази причина не се заседявайте единствено в Делхи.
Намибия

Тази слабонаселена югозападна африканска страна се радва на непоклатимост и сигурност, откогато закупи самостоятелност преди съвсем 30 години.

Поради относително ниския си туристически напор обаче, Намибия предлага доста положителни цени за сафарита, както и опция да се запознаете с една по-различна просвета.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР