Разбиха контрабанден канал за ментета от Турция, фалшивата стока е

...
Разбиха контрабанден канал за ментета от Турция, фалшивата стока е
Коментари Харесай

Разбиха контрабанден канал за ментета от Турция

Разбиха контрабанден канал за ментета от Турция, подправената стока е продавана в интернет, Димитровград и Слънчев бряг. Канал за ментета от Турция, продавани в интернет, в Димитровград, където е най-голямото пазарище у нас, и Слънчев бряг, разруши полицията.

Седем мъже на възраст от 39 до 74 година са арестувани и упрекнати за импорт и разпространяване на ментета, оповестиха от Окръжната прокуратура в Хасково. Те са упрекнати, че в съучастничество сред причинител и помагачи, без единодушието на притежателите на изключителните права на разнообразни международни търговски марки, ги употребявали без правно съображение в комерсиалната активност, като държали за продажбата на артикули, идентични на записаните марки. Наложени са и „ гаранции “ в размер сред 3000 и 5000 лева Обвинените са от затвор до 3 години.

Контрабандният импорт на артикули се осъществявал през Граничен контролно-пропусквателен пункт “Капитан Андреево “, а стоките са популяризирани на територията на България, както посредством директни продажби с посредничеството на куриерски компании, по този начин и посредством хранилища на едро, открити в Димитровград и Слънчев бряг. По време на интервенцията са осъществени дейности в Свиленград, Димитровград, Бургас и София. Извършени са претърсвания на 10 адреса, на 10 автомобила и 10 обиски на лица. Иззети са два леки автомобила, огромно количество продукти с логото на разнообразни международни търговски марки, мобилни телефони и други предмети и движимости, имащи отношение към следствието.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР