Разби печатница за фалшиви цигарени кутии в Марково. По случая

...
Разби печатница за фалшиви цигарени кутии в Марково. По случая
Коментари Харесай

Полицията разби печатница за фалшиви цигарени кутии в Марково

Разби печатница за подправени цигарени кутии в Марково. По случая Районна прокуратура – Пловдив притегли като обвиняем  61-годишен мъж, за това, че на 12 декември 2023 година в търговски обект – цех-печатница, намираща се в землището на село Марково,  без единодушието на притежателите на изключителното право върху марките, ги е употребявал без правно съображение в комерсиалната си активност и е съхранявал за продажба близо 3 000 000 картонени заготовки за цигарени кутии от разнообразни марки.

На 12 декември 2023 година при осъществена инспекция от чиновници на отдел „ Икономическа полиция “ при ОД на Министерство на вътрешните работи – Пловдив и на Първо районно управление (на МВР) в горепосочения цех-печатница са били открити близо 3 000 000 картонени заготовки за цигарени кутии от разнообразни марки, отпечатани без позволение на притежателите на комерсиалните марки. Те са били съхранявани в кашони, подредени върху дървени палети. Установено е, че задържаният е стопанисвал печатницата и провел активността й.  

По делото се правят дейности по следствието. мъжът е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор от Районна прокуратура – Пловдив.

Снимка: Архив
Прочетете още
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР